HEKLANJE

Ani mat Humor

TEMU APP 100 E KUPON

Mnoga su djeca očarana i oduševljena animiranim humorom koji pronalaze u svojim jutarnjim crtićima. Divne ludorije animiranih likova na televizijskom ekranu nisu realistične kakve mi poznajemo, već su zamišljene da budu stvarne djeci koja ne znaju ništa bolje. Djeca mogu izvući veliku količinu ljubavi i privrženosti iz animiranog humora koji pokazuju neki od njihovih omiljenih crtanih likova.

Nasilne razmjene koje se događaju na ekranu kad započne tjedni crtani program samo su animirani humor koji naglašava nevolju lika u seriji i nisu zamišljene kao stvarni nasilni postupci kao što bi svaka odrasla osoba to znala. Udarci po glavi i različiti napadi i jurnjave koje postižu Tom i Jerry neke su najbolje egzibicije animiranog humora. Mnoge majke zavole te crtane programe zbog osmijeha koji ostavljaju na djetetovim licima.



Naravno, neki animirani humor mogli bi se smatrati neprikladnim čak i za tinejdžere. Ti su programi još uvijek pronašli svoj put u svijet tinejdžera i mladih odraslih, a animirani humoristički komentari integrirani su u njihov jezik. Svi su željeli znati tko je ubio Kennyja i animirani humor u South Parku na kraju je svima rekao.

Često će kreatori animiranih crtića staviti animirani humor na prednju stranu majica. Odjevna industrija uvelike pridonosi animiranom humoru na ekranu jer bez reklamnih opcija koje nudi odjevna industrija, animirani humor ne bi postao toliko popularan i mogao bi biti uklonjen s televizijskih programskih rasporeda zbog nedostatka javnog interesa.

Animirani humor koji je bio usredotočen na nevine događaje u prošlosti zadržao je svoje mjesto u pružanju dobre obiteljske zabave već nekoliko generacija. Animirani humor koji se danas nalazi u televizijskim programima nije bio ni blizu tako dobar kao crtići prije mnogo vremena. Možda kreatorima animiranog humora kakvog danas vidimo nije bilo dopušteno iskusiti što je pravi animirani humor tada bio, te su imali istinsku pogrešnu predodžbu o tome što je duhovito ljudima koji imaju djecu kod kuće.

Neki od najboljih komičara u poslu samo će ići toliko daleko da dodaju svoj glas likovima koji se danas koriste u animiranim crtićima i sačuvat će svoj oblik animiranog humora za noćne klubove koji su opremljeni ljudima koji su dovoljno stari da pronaći humor u raznim nestašlucima kojima izlažu ljude s pozornice.

Neki emiteri radije prikazuju animirani humor kao zastarjeli humor u pokušaju da potaknu javni interes da se okrene u smjeru animiranih humorističkih crtanih programa koji se usredotočuju na čarobnjačka djela i demone koji prijete cjelokupnom postojanju ljudske rase. Neki od ovih likova ponašaju se dovoljno glupo da uzrokuju uništenje svijeta, ali ni na koji način nisu animirani humor koji smo svi upoznali i zavoljeli tijekom godina.