HEKLANJE

Aukcije i prometne gužve

TEMU APP 100 E KUPON

Internetske aukcije postale su internetsko buvljak i goleme su. Automobili su dostupni na aukciji na internetu, kao i nakit, antikviteti i gotovo svaka druga roba koje možete sjetiti (uključujući poznata pisma i artefakte). Možete čak licitirati za poljoprivredne strojeve u online aukcijskom okruženju.

Usporedio sam internetske aukcije s globalnom garažnom rasprodajom i još uvijek mislim da je to prilično dobra slika onoga kako to izgleda. Jednostavno koristite cyber gotovinu umjesto sitniša i čekate da se dostavljač pojavi s vašim blagom.



U maloprodajnoj trgovini od opeke i maltera možete imati sekundarne trgovine u koje možete slati artikle na zalihama ili robu koja se više ne proizvodi. U maloprodaji na mreži zapravo imate jedinstvenu prednost u odnosu na svoju fizičku konkurenciju. Zašto? Internetski trgovci na malo imaju funkciju koja se zove ‘mrežne aukcije’. Interes za izvore online aukcija poput ebaya je da su ugradili naknade koje im pomažu učiniti poslovanje profitabilnim.

Možda ćete se zapitati zašto je to prednost za online maloprodaju. Kako bismo odgovorili na to pitanje, pogledajmo poslovanje u cigli i žbuci. Vlasnik prodaje višak proizvoda uz priličan popust sekundarnom dobavljaču. NEMA marketinškog potencijala u prodaji dodatnog proizvoda uz popust nekome tko vam neće pružiti mogućnost povećanja prometa u vašoj vlastitoj trgovini. Međutim, to je ono što većina fizičkih trgovina radi kako bi upravljala prevelikim zalihama ili robom koja je obustavljena. Zanimljivo je da čak i fizičke trgovine otkrivaju vrijednost internetskih aukcija kao marketinškog alata za svoje poslovanje.

A sada o online poslovnim mogućnostima – ako imate prekomjerne zalihe robe, možete je prodati putem internetskih aukcija. Jednostavno postavite svoj minimalni prag za prihvatljivu ponudu i pričekajte da dođu potrošači svjesni cijene. Razlog zašto je ova metoda drugačija jest to što kao prodavač možete postaviti svoj profil tako da uključuje informacije o vašoj internetskoj trgovini i čak može pružiti neki osjećaj poveznice s vašom internetskom tvrtkom.

Dakle, da sve ovo skratimo što je jednostavnije moguće – fizičke trgovine odriču se marketinškog potencijala kada prodaju tvrtkama koje imaju prekomjerne zalihe, dok njihove internetske kolege gledaju na internetske aukcije ne samo da prodaju svoj višak robe, već i vraćaju promet u svoju internetsku trgovinu uz mogućnost dodatne kupnje.

Internetske aukcije pružaju savršenu priliku da privučete potrošače koji paze na cijene i date im do znanja da vam je stalo do toga da cijene budu niske za sve.

Istina je da možete prodati dio svoje robe putem internetske aukcije čak i ako se ne radi o prekomjernoj robi, a razlozi za to imaju sve veze s marketingom vašeg poslovanja. Čak ne morate potrošiti puno vremena i novca na aukciju nekoliko predmeta. Neke tvrtke to smatraju dijelom troška poslovanja jer tih nekoliko stavki može pomoći u pridobijanju netradicionalnih kupaca na vaš internetski portal.

Aukcije su potencijalni rudnik zlata za pametne vlasnike internetskih tvrtki. Jeste li ga već isprobali?



Uvod u Aol Wireless Uk Broadband

AOL je jedan od vodećih svjetskih pružatelja internetskih usluga. AOL UK usluga širokopojasnog interneta također je jedna od najčešće korištenih