HEKLANJE

Autosurf ulaganja koja treba izbjegavati

TEMU APP 100 E KUPON

Danas su vam na raspolaganju mnoge javne mogućnosti ulaganja u Autosurf. Jedna jednostavna pretraga za “Autosurf” daje oko milijun rezultata na Yahoou. Svatko bi mogao započeti s ovakvim internetskim ulaganjima.

Pitanje je – “Biste li htjeli?”



S lakoćom kojom početnici u HYIP-u mogu nabaviti skripte koje koriste popularni programi kao što je 12DailyPro, želite li doista uložiti svoj teško zarađeni novac s ovim ljudima?

Čitajući razne forume vezane uz Autosurf, postalo je očito da ti programi nisu ništa više od razrađenih piramidalnih shema spojenih sa skriptama “spremnim za rad”. Kako bi izbjegli bilo kakve pravne probleme, tvrde da vam “plaćaju za gledanje oglasa” i da “ulaganje” koje napravite zapravo nije ulaganje nego “članarina”. Administratori ovih programa tvrde da su u stanju održati visoke povrate (obično preko 30% mjesečno) zbog novca koji dolazi od ljudi koji žele kupiti neciljani promet na svom Autosurfu. Vjerujete li im? Ja sigurno ne.

U mjesecu prosincu uspio sam pratiti 18 zatvaranja Autosurfa. Stvarna brojka je vjerojatno bila više od toga jer se čini da novi Autosurfovi niču svaki dan i nestaju sljedeći dan. Dana 31. prosinca 2005., 12 novih Autosurfova čudesno se pojavilo niotkuda. Koliko će trajati jedan tjedan? Nije puno.

Internetska ulaganja ipak mogu biti isplativa. Samo morate znati gdje investirati. Moj savjet novopridošlicama bio bi da u potpunosti izbjegavaju ulaganje u javne Autosurfove. Ne isplati se surfati sat vremena svaki dan samo da biste izgubili novac od nekog 10-godišnjeg varalice sa scenarijem. Naravno, možda postoje neki koji traju duže vrijeme, ali će se prije ili kasnije zatvoriti.

Umjesto toga, potražite pouzdana privatna ulaganja koja imaju velike šanse za preživljavanje i imaju stalan dotok prihoda. Privatna ulaganja obično imaju novac koji dolazi od trgovanja na burzama i kupnje malih poduzeća. Iako povrati možda nisu tako veliki kao što obećava Autosurfs – mnogo su sigurniji.

Maske za Huawei P30

Huawei je zasluženo stao uz bok omiljenom Samsungu i Iphone-u, a njegov P30 model jednostavno ostavlja bez daha. Svi vlasnici