HEKLANJE

Besplatno Trans Union Credit Repot

TEMU APP 100 E KUPON

Free Trans union je jedan od FCRA-a. Koja ima zakonsku ovlast pružiti vam besplatno kreditno izvješće? Ali važna je informacija kako je prekinuta. Dakle, da biste dobili maksimalnu korist od svog kreditnog izvješća, pomaže vidjeti podatke izvješća kao vjerovnik.

Transsindikat se bavi četirima vrstama informacija:



Identifikacija
Kreditna povijest
Javni zapisi
Zahtjevi za izvješće

Trans Union identifikacijski odjeljak sadrži vaše ime, sadašnju i bivšu adresu, telefonski broj, socijalno osiguranje, vašu radnu adresu. Od svega najvažnije je vaše ime i šifra socijalnog osiguranja koji će pomoći agenciji da dobije više informacija o vama. Da bi se vaše kreditno izvješće izdalo na vrijeme, potrebno je pružiti sve točne informacije i sve pojedinosti. Ovo se posebno odnosi na udane i prethodno udane žene koje mogu imati nekoliko verzija svog imena.

Ovo kreditno izvješće je zapis svih vaših financijskih transakcija koje ste prethodno izvršili. Zajmodavac obraća više pažnje na to jeste li platili račun na vrijeme i u cijelosti? Koliko dugo imate uspostavljen kredit, imate otvoren novi račun, stanje na vašem računu je nisko ili visoko, koliko ukupno dugujete.

Ako vaš račun pokazuje bilo kakav problem u plaćanju računa, to bi moglo biti problem za vas kada se prijavljujete za bilo koji zajam, jer zajmodavac uvijek želi osiguranje protiv zajma.

Trans Union vam daje kopiju vašeg kreditnog izvješća prema Zakonu o poštenim kreditnim izvješćima (FCRA) jednom u 12 mjeseci. Online je najbolji način da dobijete svoje kreditno izvješće. Trans Union ima vlastitu pravnu internetsku stranicu na kojoj se nalazi online obrazac gdje se mogu ispuniti sve njihove detaljne informacije kako bi se dobilo izvješće o kreditnoj sposobnosti. Ako su navedeni lažni podaci, vaš će obrazac biti odbijen.

 

Jeste li obeshrabreni ?

Jeste li ponekad obeshrabreni u svom poslu? Kako se nosiš s tim? Do sada ste već čuli izraze “Misli pozitivno”