HEKLANJE

Blokiranje kontakta na Viberu: Kako blokirati nekoga da on to ne sazna

TEMU APP 100 E KUPON

Viber je popularna aplikacija za dopisivanje koja omogućuje korisnicima da komuniciraju putem poruka, poziva i više. No, ponekad se može dogoditi da želite blokirati određeni kontakt iz raznih razloga. Blokiranje kontakta na Viberu jednostavan je proces koji vam omogućava da zaštitite svoju privatnost i kontrolirate s kim komunicirate. U ovom članku, istražit ćemo kako možete lako blokirati kontakt na Viberu te kako to utječe na vaše iskustvo korištenja aplikacije.

Uvod u blokiranje kontakta na Viberu

Blokiranje kontakta na Viberu može biti korisno ako želite zaustaviti primanje poruka ili poziva od određene osobe. To je osobito važno ako ste suočeni s neželjenom komunikacijom ili želite sačuvati svoj prostor određenim osobama.



Koraci za blokiranje kontakta na Viberu

1. Otvorite Viber aplikaciju

Prvo što trebate učiniti je otvoriti Viber aplikaciju na svom uređaju. Osigurajte da ste prijavljeni na svoj račun.

2. Idite na popis razgovora

Na dnu ekrana ćete primijetiti ikonu koja izgleda kao lista razgovora. Dodirnite tu ikonu kako biste pristupili svom popisu razgovora.

3. Pronađite razgovor s osobom koju želite blokirati

Pregledajte svoj popis razgovora i pronađite osobu čiji kontakt želite blokirati.

4. Dodirnite i držite prstom na razgovoru

Na popisu razgovora pronađite razgovor s osobom koju želite blokirati. Dodirnite i držite prstom na tom razgovoru dok se ne pojavi izbornik s opcijama.

5. Odaberite opciju “Više”

Iz izbornika odaberite opciju “Više”. Ova opcija će vam pružiti dodatne mogućnosti za upravljanje razgovorom.

6. Odaberite “Blokiraj”

Iz ponuđenih opcija odaberite “Blokiraj”. To će pokrenuti postupak blokiranja kontakta.

7. Potvrdite blokiranje

Nakon odabira “Blokiraj”, pojavit će se prozor s potvrdom. Da biste završili blokiranje, odaberite opciju “Blokiraj” u prozoru koji se pojavi.



Što se događa nakon blokiranja?

Nakon što blokirate kontakt, ta osoba više neće moći slati poruke ili zvati vas na Viberu. Također, nećete primati obavijesti o njihovim porukama. Vaši će se razgovori i dalje čuvati u vašem popisu razgovora, ali nećete primati nove poruke od blokiranog kontakta.

Važne napomene o blokiranju kontakta

Važno je napomenuti da će osoba koju blokirate i dalje moći vidjeti vašu profilnu sliku i status poruku. Ako želite potpunu privatnost, trebali biste razmotriti i promjenu postavki privatnosti.

Kako upravljati svojim postavkama privatnosti

Da biste osigurali dodatnu kontrolu nad svojim kontaktima i komunikacijom, možete prilagoditi svoje postavke privatnosti. Posjetite opcije za privatnost u postavkama aplikacije kako biste ograničili tko može vidjeti vaše informacije i aktivnosti.



Zaključak

Blokiranje kontakta na Viberu je korisna značajka koja vam omogućuje da kontrolirate svoje iskustvo korištenja aplikacije. Slijedeći jednostavne korake koje smo naveli u ovom članku, možete brzo i lako blokirati kontakte koji vam smetaju ili ometaju vašu komunikaciju. Ne zaboravite da blokiranje ne utječe na vidljivost vaše profilne slike i statusnih poruka, pa prema potrebi prilagodite i svoje postavke privatnosti.

Često postavljana pitanja

1. Što se događa kada blokiram kontakt na Viberu?

Kada blokirate kontakt na Viberu, ta osoba neće moći slati poruke niti vas zvati. Također, nećete primati obavijesti o njihovim porukama.

2. Mogu li i dalje vidjeti poruke koje sam razmijenio/la s blokiranim kontaktom?

Da, vaši postojeći razgovori bit će sačuvani u vašem popisu razgovora, ali nećete primati nove poruke od blokiranog kontakta.



3. Mogu li blokirani kontakti vidjeti moju profilnu sliku?

Da, blokirani kontakti i dalje mogu vidjeti vašu profilnu sliku, osim ako promijenite postavke privatnosti kako biste to onemogućili.

4. Kako mogu promijeniti postavke privatnosti na Viberu?

Da biste promijenili postavke privatnosti, otvorite aplikaciju i pristupite opcijama za privatnost u postavkama aplikacije.

5. Gdje mogu saznati više o opcijama i značajkama Viber aplikacije?

Za više informacija o opcijama i značajkama Viber aplikacije, posjetite službenu web stranicu Viber platforme.

Analiza web stranica

Bez obzira na to dali imate Internet stranicu ili je tek namjeravate napraviti možete naručiti analizu web stranica. Analiza web