HEKLANJE

Brzi pregled optimizacije za tražilice

TEMU APP 100 E KUPON

Optimizacija za tražilice, poznata i kao SEO, praksa je poboljšanja rangiranja web stranice na Googleu, Yahoou, MSN-u i drugim tražilicama. Cilj SEO-a je optimizirati web stranicu (na i izvan stranice) tako da bude dobro rangirana za određeni skup ključnih riječi. Iako se ovo može činiti kao dovoljno jednostavan zadatak, zapravo je vrlo kompliciran i izazovan. Ne samo da se morate natjecati protiv drugih web stranica, već se morate nositi i s tražilicama. Svaka velika tražilica ima drugačiji algoritam, a ono što može poboljšati vaš rang u jednoj tražilici može potencijalno sniziti vaš rang u drugoj. Iako postoje mnogi čimbenici i prakse unutar zajednice optimizacije tražilica, ovdje su neke od najčešćih tehnika optimizacije tražilice na stranici:

Meta oznake – iako su nekada imale mnogo veću težinu, meta oznake i dalje bi se trebale optimizirati kao dio osnovne optimizacije tražilice na stranici. Svaka web stranica na vašoj web stranici treba sadržavati jedinstven meta opis, zajedno s nekoliko meta ključnih riječi koje opisuju sadržaj web stranice. SEO-ovi bi trebali izbjegavati “punjenje” meta oznaka. Punjenje meta oznaka je praksa korištenja tona meta oznaka na jednoj stranici. Iako se ovo nekada smatralo tehnikom “crnog šešira”, sada nije ništa više od glupog pokušaja poboljšanja vašeg rangiranja u tražilici.



Oznake zaglavlja – oznake H1 i H2 treba optimizirati na isti način kao i meta oznake. Ako je moguće, oznake zaglavlja trebaju se malo razlikovati od meta oznaka. Međutim, oni bi i dalje trebali sadržavati iste važne ključne riječi za koje želite da vaša web stranica bude dobro rangirana.

Od svih čimbenika SEO-a na stranici, najvažniji je originalni sadržaj. Kada pišete sadržaj, pokušajte pisati normalnim tonom razgovora umjesto da sustavno pišete za tražilice.

Kako ukloniti crvenilo

Mogle bi postojati dobre vijesti za više od 16 milijuna žena u Sjedinjenim Državama koje žive s crvenilom lica. Neugodan