HEKLANJE

Chitika znači veliki novac za izdavače

TEMU APP 100 E KUPON

Postoje stotine tisuća web stranica na internetu koje propuštaju veliki novac. S pojavom nove oglašivačke tvrtke Chitika eMiniMalls, ove web stranice mogle bi donositi stotine dolara dnevno, a one to niti ne znaju.

Godinama su ljudi gradili web stranice oko svojih strasti, bilo da se radilo o Mustang Cobrama ili procesorima hrane. Te su web stranice postojale isključivo zato što je osoba koja ih je izradila imala strast prema toj temi.



S uvođenjem Chitike, ove web stranice sada imaju priliku konačno zaraditi od svog nesebičnog truda koji je u njih uložen. Ako su već neko vrijeme tu, najvjerojatnije imaju pristojnu količinu povratnih veza i indeksiranih stranica, što znači više prometa.

Izdavači ne bi trebali gubiti više vremena na registraciju na Chitika eMiniMalls (chitika.com). Dok čekaju odobrenje, ti bi izdavači trebali posjetiti forume izdavača i naučiti što je više moguće o položaju oglasa, bojama i odabiru svojih proizvoda.

Naravno, ako je njihova web stranica isključivo o šalicama za kavu, bilo bi im najbolje da odaberu artikle koji se odnose na šalice za kavu! Ali također bi trebali biti spremni razmišljati malo izvan okvira. Predmeti kao što su mlinci za kavu, ukrasne žlice, pa čak i aparati za kavu mogli bi potencijalno donositi novac.

Nakon što budu odobreni, ne bi trebali gubiti vrijeme na postavljanje svojih oglasa na svoje stranice. Ako su koristili dobar program za bloganje ili neki drugi CMS program, repliciranje oglasa na svim trenutačno postojećim stranicama ne bi trebalo predstavljati preveliku gnjavažu.

Ako već nekoliko godina objavljujete web stranicu o proizvodu ili temi koja vam je velika strast, ali ne zarađujete ništa od toga, vrijeme je da provjerite Chitiku!

Lampice na instrument tabli?

Bok vozači! Upozoravajuće lampice na instrument tabli mogu biti prava enigma, zar ne? U ovom članku ćemo vam otkriti značenje