HEKLANJE

Dobivanje odobrenja za kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Činjenica je modernog života da su kreditne kartice sve važniji financijski alat. Postoje mnoge situacije u kojima ako nemate kreditnu karticu, nećete moći platiti robu i usluge ili preuzeti posebne promocije. Također postoji još bezbroj situacija kada će posjedovanje kreditne kartice jednostavno biti izuzetno zgodno. Kreditne kartice također su sigurnije od nošenja velikih količina gotovine sa sobom, osobito kada putujete.

Kriterij



Pa, prije svega, trebali biste imati više od 18 godina. Također ćete trebati posao ili neki oblik redovnog prihoda. To su onda glavni kriteriji i ako ih možete dobro pokazati, vjerojatno nećete imati puno problema s dobivanjem odobrenja. Možda ste u prošlosti imali karticu koju niste platili ili neku drugu mrlju na vašem kreditnom izvješću. U tom ćete slučaju teže doći do kartice.

Kreditna ocjena

Vaša kreditna povijest igra vrlo značajnu ulogu kada se radi o procjeni kome će biti odobren kredit, a kome neće. Temelji se na osobnim podacima, vašoj plaći, jesu li postojali neplaćanja ili sudske presude dosuđene protiv vas i mnoštvu drugih čimbenika. Svi su stavljeni u jednadžbu koja za vas izračunava osobni rezultat. Zajmodavci će tada odlučiti hoće li vam posuditi ili ne na temelju tog rezultata.

Također biste trebali biti svjesni da će mnoge druge tvrtke također koristiti vaše kreditno izvješće. Ne radi se samo o kreditnim društvima, već io osiguravajućim društvima, pa čak io poslodavcima, kada se gledaju kandidati za posao. Ovo se može činiti iznenađujućim, ali ono što treba zapamtiti je da ne želite oštetiti svoje kreditno izvješće neispunjavanjem obaveza otplate.

Odbijena prijava?

Ako vam je teško dobiti odobrenje za kreditnu karticu, razmislite o traženju supotpisnika. To je netko, obično roditelj ili bliži rođak, tko će jamčiti za vaš dug. Oni moraju razumjeti prirodu sporazuma, a ako dođe do situacije u kojoj ne možete izvršiti otplatu, oni će postati u potpunosti odgovorni za iznos koji ste posudili. To vam može biti i dobar poticaj da ga otplatite.

Posljednja stvar koju trebate zapamtiti je da ako ste odbijeni za kreditnu karticu, to može biti znak da niste spremni za nju.



Blagodati večernjeg trčanja

Većina ljudi nakon radnog dana osjeća i moralni i fizički umor. Da biste se riješili dnevnog “tereta problema”, samo idite

Što je komunalni kredit?

Od svih mnogih različitih vrsta kredita – na primjer, maloprodajni kredit, zajmovi, kreditne kartice i hipoteka – komunalni kredit može