HEKLANJE

Farma blogova, zašto je morate imati ako želite veliku količinu prometa

TEMU APP 100 E KUPON

Netko je napisao komentar na jedan od mojih članaka na EzineArticles da sam napisao o potrebi da imam WordPress blog. Poanta je bila da bez obzira imate li WordPress blog ili neku od drugih vrsta blogova, još uvijek morate imati ljude koji dolaze na vašu stranicu.

Promet je dio formule koju morate imati za uspjeh vašeg internetskog pothvata. Bez ljudi koji dolaze na vašu web stranicu nećete imati prodaje. Bez prodaje nemate internetskog prihoda.



U ovom ću članku raspravljati o tome kako doći do poveznica na vaš WordPress blog. Ako ste upravo kupili novu domenu i stavili WordPress blog na tu domenu, nećete imati nikakav promet. To jest, osim ako nemate mnogo poveznica koje upućuju na vaš blog. Upamtite, “bez poveznica znači bez posjetitelja”. Dopustite mi da to kažem na drugi način, morate dobiti linkove koji upućuju na vašu stranicu ili nećete uspjeti!

Ti bi linkovi trebali biti visoke kvalitete. Ako dobijete dvadeset i pet poveznica s web-mjesta koja nisu ovlaštena, neće vam puno pomoći. Bilo bi mnogo mudrije dobiti pet poveznica s web stranica koje imaju dobar rang stranice i blisko odgovaraju cjelokupnoj temi vašeg bloga.

U osnovi postoje dva načina za dobivanje ove vrste poveznica. Prvo, možete istraživati web i pronaći visokokvalitetne web stranice koje su teme povezane s vašom i poslati im e-poštu tražeći poveznice na vašu stranicu. Međutim, zašto bi se htjeli povezati na vašu novu stranicu s nultim rangom stranica?

Dobit ćete bolje rezultate ako izgradite “Farmu blogova”. Farma blogova ima jednu jasnu prednost, pod vašom je potpunom kontrolom. Umjesto da morate tražiti poveznice, imat ćete mogućnost da sami objavite poveznicu sa svoje farme blogova na svoj novi WordPress blog. Imat ćete moć dodati poveznicu na “bilo koji” novi blog koji napravite u budućnosti.

Ovo se događa, poveznica na vaš novi WordPress blog privlači pauke tražilice što je obavezno kako bi vaš blog bio indeksiran u glavnim tražilicama, a to su Google, Yahoo i MSN.

Proći ću točno “kako” izgraditi farmu blogova u sljedećem članku.