HEKLANJE

Glavni zimski trendovi mirisa slavnih 2007

TEMU APP 100 E KUPON

Sa svim novim mirisima koji izlaze ove godine, koje ćete odabrati? Mirisna industrija svake godine predstavlja više od 200 novih mirisa. Kao vlasnik dućana mirisa, www.elitestop.net; vrlo je važno pratiti nove mirise i trendove u industriji.
U posljednjih nekoliko godina slavne osobe izlaze s izvrsnim mirisima, uključujući Britney Spears, Mariah Carey i mnoge druge. Slavne osobe u posljednje vrijeme mijenjaju trendove u industriji mirisa. Na primjer, ako slavna osoba ima hit film ili album i ima sjajan miris, prodaja mirisa će dramatično porasti. Što je slavna osoba popularnija, to je bolja prodaja mirisa.
Glavni zimski trendovi mirisa slavnih 2007. su Usher, Sean Combs, Gwen Stefani, Sarah Jessica Parker, Mariah Carey, Elizabeth Taylor i Britney Spears. Odabrao sam ove slavne osobe zbog njihovih sjajnih mirisa i statusa slavne osobe.
Usher je ove godine izašao s novim mirisom. Usher je jedna od poznatih osoba koja nudi mirise za žene i muškarce. Usherova muška kolekcija, Usher’s HE, otvara se gornjim notama verbene, ananasa i dinje. Srednji tonovi su topli i senzualni, s plavom lavandom, bijelim paprom i listom ljubičice. Vetiver, drvo jantara, crni antilop, sandalovina, senzualni mošus i guaiacum drvo stvaraju mekoću u pozadini. Usherova ženska kolekcija, Usher’s SHE također ima izvrsne gornje note crvenog ribiza, ružičaste frezije i cvjetova jabuke. Srce čine frangipani, nektar marelice, rascvjetani jasmin i ruža. Baza je uravnotežena drvetom jantara, senzualnim mošusom, drvetom kašmira i tamjanom.
Novi mirisi Seana Combsa za žene i muškarce su Unforgivable. Unforgivable for women ima delikatnu mješavinu bergamota, cvijeta naranče, jasmina i kokosa. Unforgivable for men ima hrskave elemente citrusa naslagane na vrhu mješavine prekrasnih biljaka.
Gwen Stefani je u rujnu izdala miris L a LAMB. Gornje note sastoje se od vodenog zumbula, listova ljubičice, svježe kruške i bijele frezije. Srednji tonovi su ruža, latice jasmina, cvjetovi naranče, slatki grašak i muget. Baza je senzualni mošus, cvijet helotropa, koža breskve i cvjetovi frangipanija.
Prvi miris Maria Carey je M. Miris s potpisom Mariah Carey otvara se kombinacijom ženstvenog vela cvijeta Living Tahitian Tiare omotanog aurom vlažnih latica Gardenije. Prozirni jantar, prožet začinskim, drvenim naglascima marokanskog tamjana tvori zavodljiv akord koji utjelovljuje Mariahinu senzualnost, ljepotu i glamur.
Sarah Jessica Parker drugi miris Covet, objavljen je u srpnju. Gornje note su listovi geranija, čokolada, sicilijanski limun, lavanda i mokro zelenilo. Srce se sastoji od orlovih noktiju, magnolije, mugeta, bois de kašmira i suhih nota mošusa, vetivera, ambera i akwooda.
Bijeli dijamanti Elizabeth Taylor bili su klasični prodavači već petnaest godina. Gornje note su amazonski ljiljan, talijanski neroli i hrskavi aldehid. Srednje note su egipatska tuberoza, živa narcisa, turska ruža, živi jasmin i talijanski iris. Baza je amber, hrastova mahovina, pačuli i živa sandalovina. To ga čini bezvremenskim klasikom koji pruža bogatu, toplu, senzualnu završnicu.
Britney Spears ima novi miris pod nazivom Believe. Gornje note su pulpa guave i zlatna mandarina. Srednje note imaju nježnu mješavinu ženstvene orlovih noktiju isprepletenu s naznakama cvijeta lipe. Baza je suha nijansa s ravnotežom sofisticiranosti i mladenačkog duha, aura pačulija obavijena je treptajem senzualnog jantara i ružičastih pralina.
Htjela sam spomenuti miris slavne osobe koji nije pušten u prodaju u SAD-u. Kate Moss Kate je puštena u prodaju u Europi, Bliskom istoku i Australiji početkom studenog. Kate se jako dobro snalazi u inozemstvu. Vjerujem da će jednom kad Kate dođe u SAD 2008. biti jednako dobro. Miris Kate Moss uključuje gornje note absoluta cvijeta naranče, nezaboravnice, ružičastog papra. Srednje note su đurđevak, heliotrop, magnolija, božur i ruža. Baza je pačuli, sandalovina, mošus, vetiver i ambreta.
Konačno, nadam se da će ovo pomoći drugim ljudima koji prodaju mirise ove zime 2007. i ranog proljeća 2008. Trendovi mirisa vrlo su važni za moju trgovinu mirisima, što mi pomaže da odlučim koje mirise reklamirati. Koje ćete mirise odabrati?