HEKLANJE

Ideja za kućni posao: Virtualni pomoćnik

TEMU APP 100 E KUPON

Razmišljali ste o pokretanju kućnog posla koji će vas staviti na čelo vaše karijere i učiniti ga šefom. Dobro za tebe! Sada morate početi procjenjivati svoje mogućnosti. Postoji toliko mnogo različitih načina rada od kuće da može biti zastrašujuće samo gledati na sve različite poslovne ideje koje postoje.

Obavljanje administrativnih zadataka za druge popularna je mogućnost poslovanja od kuće. Ako ste obdareni raznim uredskim vještinama i dobro se snalazite s internetom, možda biste bili prikladni za pokretanje posla s virtualnim pomoćnikom.



Virtualni asistenti pružaju sve vrste usluga podrške drugima, uglavnom drugim malim poduzetnicima i trgovcima na internetu. Korisnička služba, podrška putem telefona i e-pošte, unos podataka, održavanje web stranice, istraživanje interneta i odnosi s medijima samo su neki od uobičajenih zadataka.

Ne morate imati sve gore navedene vještine, možete odlučiti fokusirati se na specijalitet u vlastitom poslu i ponuditi zadatke koje najbolje obavljate. Privući ćete klijente koji trebaju ono što vi nudite.

Klijenti vole raditi s jednim VA koji jako dobro razumije njihov posao, pa ćete s vremenom htjeti razviti nove vještine kako biste mogli ispuniti što više njihovih potreba. Ali sjetite se zašto ste htjeli biti sam svoj šef; nije tako da možete provoditi sve svoje vrijeme radeći ono u čemu ne uživate. Zadatke koji vam se ne sviđaju uvijek možete prepustiti drugim virtualnim pomoćnicima.

Posao virtualnog pomoćnika prilično je jednostavno pokrenuti, ali izgradnja vašeg poslovanja i upravljanje rastućom bazom klijenata može biti izazovno. Pomaže imati savjete i smjernice od drugih koji su bili tamo gdje ste vi. Pažljivo birajte svoje mentore i zapamtite da se poslovi ne grade preko noći. Vaše strpljenje i upornost dugoročno će se isplatiti.

Poslovni web imenici

Važan alat u organiziranju i predstavljanju mnoštva web stranica dostupnih na internetu je korištenje imenika – alternative tražilicama koje povezuju