HEKLANJE

Internet Zarada – Internet Posao kod kuće

Ako vas zaista zanima kako zaraditi na Internetu, morate znati da bez uloženog novca i svog slobodnog vremena nećete zaraditi ništa. Morate odmah na početku početi na pravilan način ili možete zaboraviti na ovu vrstu Internet posla. Prvo što morate imati je vlastiti WordPress Blog na kojem možete nuditi neku svoju uslugu ili svoje proizvode a ako ih nemate, možete ponuditi proizvode drugih ljudi a Vi zarađujete na proviziji.
Na taj način zarađujete kao posrednik (affiliate) a uz te proizvode možete na svoju web stranicu ili blog staviti reklame na kojima zarađujete nakon što netko klikne na njih. Kao početnik i ja sam isprobao više načina Internet zarade od kojih su mnogi bili pogrešni. Upravo zbog toga sam odlučio izraditi ovaj blog u kojem želim pomoći svima koji žele imati svoj Internet posao i uputiti ih kako da od samog početka krenu na pravilan način. Molim vas da ovaj blog i sve postove u njemu shvatite ozbiljno i pročitate ga u cijelosti kako bi izbjegli sve pogreške koje obično početnici rade kada počinju sa zaradom na Internetu.
Mnogi koji su počeli sa Internet zaradom su odustali na samom početku jer si nisu uzeli dovoljno vremena za planiranje i učenje kako da na svoju web stranicu ili blog dovedu dovoljan broj posjetioca tj. potencijalnih kupaca. Nije dovoljno izraditi web stranicu ili blog i očekivati da će svi navaliti i kupiti neki proizvod koji nudite samo zato jer ste na Internetu.

TKO JE WEB PODUZETNIK?

Web poduzetnik je osoba koje je očigledno poduzetna, dakle fodi svoje poslovanje, ima tvrtku. Osim toga što ima vlastiti posao,