HEKLANJE

Iskoristite svoju kreditnu karticu za sretan Božić

TEMU APP 100 E KUPON

Ponovno dolazimo u ovo doba godine kada se vaša kreditna kartica koristi puno više nego u bilo koje drugo doba godine. Toliko da, ako nije kreditna kartica ta koja vrišti za milošću, onda ćete vi biti kada taj prvi izvod s kreditne kartice nakon svečanosti padne na otirač.

Dakle, što možemo učiniti da ovo doba godine bude takvo zadovoljstvo, da ne strahujemo od božićnog razdoblja sljedeće godine?



Neka otplate pokrivaju kamate…

Evo nekoliko prijedloga kojih bi se trebali pridržavati kako bi vaš Božić ostao bijel, a ne da zbog njega odete u minus. Prvo, naučite znati kada pretjerate s potrošnjom i kada vidite da gomilate dug koji ne možete podnijeti. Prvi znakovi toga bit će kada otplate koje uplaćujete na svoje mjesečne izjave pokrivaju samo troškove kamata. Provjerite ovo, na primjer, ako plaćate £200 na svoj račun svaki mjesec, pogledajte koliko tog novca zapravo ide na podmirivanje stanja, a koliko ide na plaćanje kamata.

Klonite se minimalnih plaćanja…

Drugo, nemojte se pridržavati minimalnih plaćanja koje je odredila kartičarska kuća, jer ćete tako samo brže upasti u dugove. Izdavatelji kreditnih kartica posljednjih su godina smanjili minimalnu uplatu; sada iznosi 2% ili najmanje £5 ukupnog računa, to je palo s 5% koliko je nekada bila norma s otplatama. Izdavatelji kreditnih kartica nastojali su povećati profit dajući svojim klijentima niže minimalne otplate, što znači da mogu potrošiti više. Ovo je ipak lažna ekonomičnost za kupca, jer samo znači da što manje otplaćuju, više će tvrtke koje izdaju kreditne kartice zarađivati od kamata.

To će vas dovesti do toga da se borite da zapravo smanjite svoj dug, pri čemu je minimalna uplata sve što si možete priuštiti, ako je to slučaj, odmah PRESTANITE koristiti kreditnu karticu i potražite načine na koje možete smanjiti dug što je brže moguće i bezbolnije.

Koristite karticu za prijenos stanja od 0%…

Jedan od načina da to učinite je prijenos stanja od 0%. Većina kreditnih kartica trenutačno nudi ovu mogućnost i bila bi dobra opcija da vam da malo oduška s obzirom na kamate koje će vaš račun akumulirati svaki mjesec.



Dobit ćete tvrtke koje izdaju kreditne kartice da vam daju 0% na prijenos stanja od bilo kojeg razdoblja od 6 mjeseci do godinu dana, što će vas spriječiti da skupljate dodatne kamate na ionako težak teret. Međutim, postoji jedna stvar od koje biste se trebali suzdržati, a to je korištenje kreditne kartice za daljnje kupnje. Ako to učinite, sve što nastojite učiniti kako biste svoje financije vratili u normalu, samo će vas dovesti do pada kroz zamku duga koja će se zalupiti, bez izlaza.

Ako uspijete smanjiti svoj dug, učite iz onoga što je bilo prije i smanjite razinu potrošnje na kreditnim karticama i radite unutar limita za koji smatrate da vam je udoban i njime možete upravljati, a na taj ćete način moći koristiti svoju kreditnu karticu prednost i ne punjenje ionako nabrijane blagajne kartičarskih kuća.

Slijedite ove jednostavne korake i provedite prekrasan Božić



1) Regulirajte svoju potrošnju
2) Pobrinite se da vaše otplate barem pokrivaju obračunate kamate
3) Ne držite se minimalnih plaćanja! (Vrlo važno)
4) Pogledajte neke od poslova prijenosa salda od 0%.

Alternative za smanjenje celulita

Postoje li alternative za smanjenje celulita? Uz rijetke iznimke, liposukcija se općenito smatra estetskom kirurgijom. Iz tog razloga liposukcija se

Državni kreditni popravci

Ako gradite kreditnu povijest, imate lošu kreditnu sposobnost ili vam je kreditna sposobnost odlična, postoje dostupni izvori koji će vam