HEKLANJE

Izgledajte mlađe bez odlaska pod nož

TEMU APP 100 E KUPON

Ako vam botoks, injekcije kolagena ili plastične operacije nisu na vrhu popisa stvari koje morate učiniti kako biste izgledali mlađe, čitajte dalje. Ne morate poduzimati ekstremne mjere kako biste otkrili živahniji izgled jer postoji mnogo jednostavnih i prirodnih načina da osvježite svoj izgled i pomognete da izgledate mlađe.

Jedna od prvih stvari koje preporučujem je da stavite novac kamo god govorite, doslovno. Popravi svoj osmijeh. Nedavna nacionalna anketa koju je proveo Roper Public Affairs pokazala je da više od šest od 10 Amerikanaca (62 posto) vjeruje da ispravljanje krivih zuba može učiniti odraslu osobu mlađom, a 77 posto se slaže da je to jedno od najboljih ulaganja koje osoba može učiniti u poboljšanju nečiji izgled.



Nemojte se fokusirati samo na svoje lice kako biste izgledali mlađe. Mislite i na svoje tijelo. Postoji mnogo jeftinih i zabavnih stvari koje možete učiniti svom tijelu kako biste izgledali mlađe i osjećali se najbolje. Neki od mojih najboljih savjeta uključuju:

Posljednjih godina morske su alge bile popularan dodatak hrani u gotovo svim dijelovima svijeta. Prema studijama, morske alge su bogate vitaminima A1, B1, B2, B6, B12, C, E i K koji mogu održati tijelo zdravim i dovoljno jakim da se bori protiv mnogih vrsta bolesti. Osim što sadrže mnoštvo vitamina, morske su alge također poznate kao dobri izvori minerala poput kalija, odija, magnezija, kalcija, fosfora, mangana, željeza i cinka. Budući da morske alge imaju visok sadržaj vitamina i minerala, istraživači su otkrili da te alge nisu dobre samo kao dodatak hrani; također su moćni sastojci za kozmetičke proizvode. Studije pokazuju da su kozmetički proizvodi od morskih algi učinkoviti i sigurni za upotrebu kod gotovo svih tipova kože. Zapravo, kozmetički proizvodi od morskih algi danas se smatraju jednima od najboljih u kozmetičkoj industriji. Proteklih su godina mnogi igrači u kozmetičkoj industriji osmislili različite kozmetičke proizvode koji koriste morske alge kao osnovne sastojke.

Briga o vašoj koži

Tipovi kože razlikuju se od osobe do osobe pa nije sigurno pretpostaviti da će ono što odgovara drugoj osobi također odgovarati i vama. Srećom, sada postoje različite vrste kozmetičkih proizvoda od morskih algi za različite tipove kože, tako da ne morate brinuti hoćete li pronaći pravi kozmetički proizvod od morskih algi za sebe. Samo provjerite koristite li kozmetički proizvod od morskih algi u skladu s tim kako biste izbjegli bilo kakve neželjene incidente.

Ako ste jedan od onih ljudi koji su skloni alergijama, trebali biste biti posebno oprezni pri korištenju bilo koje vrste kozmetičkih proizvoda. Prije nego što nanesete kozmetički proizvod od morskih algi na lice ili bilo koji dio tijela, morate pažljivo pročitati etiketu i obratiti pažnju na sastojke koji se koriste u proizvodu. Pazite da kozmetički proizvodi ne sadrže sastojke koji mogu izazvati alergije. Štoviše, prije nego što stvarno upotrijebite proizvod za uljepšavanje, trebali biste ga testirati nanošenjem na mali dio kože. Pričekajte nekoliko sati za bilo kakve znakove alergijske reakcije. Ako primijetite svrbež ili peckanje na području na koje ste nanijeli kozmetičke proizvode, nemojte ih koristiti.

S druge strane, trebali biste biti oprezni s korištenjem kozmetičkih proizvoda od morskih algi ako patite od akni i drugih vrsta rana na koži. Radi sigurnosti, posavjetujte se sa svojim dermatologom prije nego što nanesete kozmetičke proizvode od morskih algi na bilo koje zahvaćeno područje vaše kože. Imajte na umu da neke vrste kozmetičkih proizvoda mogu imati neke štetne učinke na osjetljivu kožu.

Sve o lijepim noktima

Samo ako pravilno njegujete svoje nokte, oni će izgledati dobro. Da bi vaši nokti uvijek bili zdravi i lijepi, morat

Novi dio eBaya: eBay Express

U siječnju 2006. eBay je najavio stvaranje nove specijalizirane usluge pod nazivom eBay Express. Evo nekih od najvažnijih detalja ovog