HEKLANJE

Izgradite temelj

TEMU APP 100 E KUPON

Ako želite pravi uspjeh na internetu, prije ili kasnije morat ćete imati vlastitu stranicu na koju možete usmjeravati ljude i zatim ih poticati da kupe vaš vlastiti proizvod ili uslugu ili one s kojima ste povezani.

Izrada vlastite web stranice može se u početku činiti kao zastrašujuća mogućnost i da budem potpuno iskren s vama, to je velik posao, ali postoji nekoliko stvari koje možete učiniti kako biste si cijeli proces olakšali.



Počevši od početka, prvi dio izgradnje vaše stranice nema nikakve veze s vašim računalom. Zgrabite blok tog staromodnog papira i olovku i počnite razmišljati o tome što točno želite da vaša stranica bude.

U ovoj fazi ne brinemo toliko o izgledu koliko o sadržaju.

Kako će se zvati? (Važno je rano donijeti ovu odluku i pridržavati je se)

Koje teme želite pokriti?

Možete li sve na jednoj stranici ili ih morate imati nekoliko?

Kakvu korist želite da ljudi imaju od vaše stranice, tj. Je li to a) čisto referenca ili b) uglavnom za prodaju?

Hoćete li se povezivati na puno vanjskih stranica ili želite ostati samodostatni?



Izgled vaše stranice uključivat će stvari kao što su:

Kako želite da informacije budu prikazane?

Koje boje fonta i pozadine želite.



Bilo da želite da stranica bude na cijelom zaslonu ili da se prikazuje po sredini.

Gdje i kako želite da se vaš jelovnik prikaže.

Najbolje je da sve ovo najprije zapišete na papir jer stvarno možete pokrenuti dobru sesiju razmišljanja i čak skicirati nekoliko ideja i steći osjećaj za ono što stvarno želite.



Za početak neka bude jednostavno. Pojavit će se mnogo komplikacija i nakon što ih savladate, moći ćete nastaviti i napraviti promjene koje želite.

Istražite i vi. Nakon što svoju osnovnu ideju stavite na papir, ništa vas ne sprječava da odete na internet i posjetite nekoliko stranica u svom području. Uvijek je dobra ideja pratiti što radi konkurencija. To ne znači da idete i kradete njihove ideje, ali pogledajte što funkcionira, a što ne i usporedite to s onim što ste planirali. Je li tvoja ideja bolja? Ako ne, što možete uključiti da ga poboljšate?

UVOD U SEO OPTIMIZACIJU

SEO ( search engine optimization ) ili SEO ptimizacija za online pretraživače kao što je u prvom redu Google je