HEKLANJE

Izgradnja kredita dok ste u vojsci

TEMU APP 100 E KUPON

Većina ljudi koji se tek pridruže vojsci u zavidnom su položaju jer imaju vrlo malo ili nimalo utvrđenog kredita. Iako se ovo može činiti kao loša stvar, zapravo vas stavlja u izvrsnu poziciju da izgradite dobar kredit. Mnogo je lakše izgraditi dobru kreditnu sposobnost nego je popraviti je pa je sada vrijeme da promišljeno uspostavite i održavate je kako biste poboljšali svoj kreditni rejting. Vojska svojim vojnicima nudi prednost. Zajmodavcima se sviđa činjenica da ćete imati zajamčenu plaću četiri godine i skloniji su da prvi put daju kredit.

Prvo što biste trebali učiniti je primiti kopiju svog kreditnog izvješća. Postoje tri primarna kreditna ureda, Experian, Trans Union i Equifax koji dostavljaju kreditna izvješća. Preporučljivo je dobiti kreditno izvješće od sve trojice. Zatim ćete morati analizirati svoje izvješće da vidite je li točno i što piše. Ako tamo postoje stavke kojih niste svjesni, sada je vrijeme da to raščistite. S obzirom na to da je krađa identiteta danas toliko rasprostranjena, iako možda nemate kredit, netko drugi može dobiti nešto na vaše ime.



Zatim ćete morati otvoriti bankovni račun. Navy Federal Credit Union (http://www.navymoney.com), NFCU je dobro mjesto za početak za pripadnike mornarice Sjedinjenih Država. Preporučljivo je otvoriti i tekući i štedni račun. Time ćete pokazati stabilnost i omogućiti vam puno lakše plaćanje računa i funkcioniranje. Položite svoju plaću na svoj tekući račun i uzmite dio svakog razdoblja isplate kako biste ga stavili na svoj štedni račun. Ne dirajte novac na svom štednom računu. Umjesto toga, pustite ga da raste i akumulira kamate. Pazite na svoj tekući račun i ne dopustite da stanje bude prenisko. Uvijek ga uravnotežite i pazite da ne odbijete čekove.

Htjet ćete se prijaviti za revolving teretni račun. Vrste kredita koje je dobro dobiti na početku su glavne kreditne kartice kao što su MasterCard, Visa ili Discover. To će omogućiti nižu kamatnu stopu i pomoći će vam da započnete povijest dobrih plaćanja. Trik je u tome da ne naplaćujete više nego što si možete priuštiti da biste u potpunosti isplatili. Koristite karticu za male kupnje i svaki mjesec isplatite većinu. Međutim, nemojte ga uvijek u potpunosti isplatiti. Želite uspostaviti dobar kreditni rejting pa budite sigurni da ne kasnite s plaćanjem. Ne samo da će povećati vašu kamatnu stopu i dodati financijske troškove, već ćete smanjiti i svoj kreditni rezultat.

Uspostavljanje dobre kreditne sposobnosti zahtijeva disciplinu, nešto s čime biste trebali biti upoznati u vojsci. Ako odvojite vrijeme da ga sada izgradite, to će vas održati u dobrom stanju tijekom godina i omogućit će vam da dobijete veće zajmove kada vam zatrebaju. Na kraju ćete trebati auto i dom. Ako imate dobru kreditnu sposobnost, moći ćete lakše dobiti odobrenje za kredit i dobiti niže kamatne stope.

Mitovi o aktivnim ženama

Prvi mit. Žena aktivne naravi je muškarac. Budući da želi raditi sve odjednom, a kod kuće joj je tijesno, teži

Opatijska Rivijera – Ika

Ika je malo naselje na zapadnoj obali Kvarnerskog zaljeva. Zanimljivo je primijetiti kako je naziv ovog mjesta često spominjan u