HEKLANJE

Izgradnja mreže klijenata putem e-pošte

TEMU APP 100 E KUPON

Marketing putem e-pošte jednostavan je, učinkovit i pristupačan način za današnje tvrtke da dopru do svojih kupaca i razviju vlastito poslovanje.

Na primjer, bilten vam omogućuje da razvijete interes za svoju tvrtku dok istovremeno pokazujete svoju stručnost i dubinu – vaša najveća prednost kao male tvrtke. Slanje newslettera e-poštom zadržava vašu tvrtku na umu vaše rastuće mreže. Osim toga, dobri bilteni putem e-pošte često se prosljeđuju prijateljima primatelja, čime se vaša mreža još više širi.



Dakle, kako započeti?

Prvo, shvatite što zanima vašu publiku. Slušaj ih. O čemu vas klijenti pitaju kada razgovarate o svom poslovanju? Šanse su da na svakog kupca koji postavi pitanje postoji deset drugih s istim pitanjem.

Promatrajte što vaši kupci zapravo čitaju. Nevjerojatna stvar kod marketinga putem e-pošte je da se sve može pratiti. Nakon što započnete, rezultati izvješća pokazat će vam koji članci zanimaju vaše čitatelje.

Svojim čitateljima također možete dati jednostavan način da daju povratne informacije, tako da saznate još više o tome što ih zanima i o čemu bi željeli čuti.

Podijelite malo besplatnih savjeta kako biste pomogli svojim čitateljima. Dajte ljudima nešto o čemu će razmišljati. Ne morate biti svjetski stručnjak za neku temu. Samo budite stručnjak za svoje klijente. Dajte im nešto što bi im moglo biti od pomoći.

Svaki newsletter trebao bi imati kratke članke ili kratke informacije. Možete im čak omogućiti da vide druge članke koji su vam bili zanimljivi na internetu. Držite datoteku ideja za članke i početak će biti lakši.

Organizirajte svoju bazu podataka o kontaktima i dobijte dopuštenje za dodavanje kontakata na popis za slanje e-pošte. Zatim počnite prikupljati nove kontakte uz dopuštenje. Nitko ne voli biti dodan na popis za slanje e-pošte bez njegovog ili njezinog znanja, stoga recite ljudima da ih namjeravate dodati na svoj popis za slanje e-maila i dajte im do znanja da se mogu odjaviti u bilo kojem trenutku.



Zatim pronađite marketinšku uslugu koja odgovara vašem poslovanju. Dobra usluga marketinga putem e-pošte pružit će usluge upravljanja popisima (uključivanje, odjava, uklanjanje dupliciranja itd.), predloške biltena (HTML formatiranje, sadržaj i više) te funkcije slanja, dostave i izvješćivanja.

Korištenje prave usluge je jeftino, jednostavno za korištenje i osigurat će da izgledate vrlo profesionalno kada šaljete svoj bilten.

E-mail newsletter je investicija koja se isplati i ne mora biti posao s punim radnim vremenom.



Mjesečni bilten je poželjan, ali kvartalni može biti odličan način za početak. Nakon što uđete u ritam, vaši će se e-bilteni praktički sami pisati.

Biti “otvoren za posao”

Jako se divim vlasnicima malih tvrtki. Volim njihov poduzetnički duh, pionirski stav, ustrajnost i snagu. Imam dovoljno sreće da svakodnevno