HEKLANJE

Ja sam mrtvac s kreditnim karticama: i ti to možeš biti!

TEMU APP 100 E KUPON

Drago mi je što mogu reći da sam mrtav ljubitelj kreditnih kartica! Zapravo, neki od vas možda su već i nesposobni za kreditne kartice, ako je tako, pohvaljujem vas za odličan rad! Sada, što se tiče onih koji ne znaju što je bankrot s kreditnom karticom, prije nego što počnete misliti da sam pokvario vijak, možda biste trebali nastaviti čitati!

Kad kažem da sam zaluđena osoba s kreditnom karticom, ne mislim da izbjegavam svoje račune po kreditnoj kartici. Naprotiv, neuspjeh na kreditnoj kartici je insajderski izraz koji koriste rukovoditelji kartičarskih kuća i odnosi se na sve korisnike kreditnih kartica koji odmah otplaćuju svoj račun svaki mjesec; pritom takvi kupci ne plaćaju kamate i onemogućuju vjerovniku bilo kakvu zaradu! To sam ja! Volim biti nesposoban za kreditne kartice!



Alternativa tome da budete nesposobni za kreditne kartice je ono što menadžeri kreditnih kartica nazivaju revolver. Revolver je korisnik kreditne kartice koji stalno ima saldo i naplaćuje redovne, mjesečne kamate na svoje troškove. Izdavači kreditnih kartica vole revolvere jer oni, u biti, povećavaju donju granicu za izdavatelje kreditnih kartica i donose im dobru zaradu. Nadalje, iz insajderske perspektive, najbolji klijenti ne samo da imaju saldo, već i kasne s plaćanjem, što uzrokuje dodatne naknade i višu kamatnu stopu.

U redu, već sam neko vrijeme neodlučan za kreditne kartice, ali prošle sam godine otišao još dalje u poboljšanju svojih neuvjerljivih načina. Ne samo da sam zadržao svoj teško zarađeni novac odbijajući napuniti novčanike kompanija koje izdaju kreditne kartice, već sam sretno napunio i vlastiti novčanik njihovim novcem, u iznosu od 1402 dolara. Da, tako je, platili su mi 1402 dolara za korištenje njihovih kartica; nastavite čitati kako biste saznali kako!

Kreditna kartica za povrat novca

Prvo sam se prijavio online za Cash Back kreditnu karticu i odmah su mi odobrili. Moja nova kreditna kartica s povratom novca stigla mi je kući sljedeći tjedan spremna za korištenje. Ova mi je kartica nudila 0% APR-a tijekom 12 mjeseci i nije imala godišnju naknadu; S njim sam kupio sve svoje kupnje goriva, kao i kupnje u trgovinama i drogerijama i zaradio 5% povrata novca na kupnju goriva i 1% povrata na sve druge kupnje. Imam četveročlanu obitelj, a kupnja goriva uključuje i gorivo za automobil mog supruga. Moja prosječna mjesečna kupnja i zarada u gotovini bila je sljedeća:

Mjesečna kupnja goriva 325 USD x 0,05 = 16,25 USD
Mjesečni račun za namirnice 1200 USD x 0,01 = 12,00 USD
Mjesečna kupovina u drogeriji 160 USD x 0,01 = 1,60

Ukupna zarada gotovine s kreditne kartice 29,85 USD x 12 = 358,20 USD

Nagradna kreditna kartica zrakoplovne tvrtke



Također sam podnio zahtjev za nagradnu kreditnu karticu zrakoplovne tvrtke i opet sam odmah odobren na mreži. Kao i kreditna kartica s povratom gotovine, moja nova nagradna kreditna kartica zrakoplovne kompanije stigla je sljedeći tjedan, uz 0% uvodne godišnje kamatne stope za 12 mjeseci i bez godišnje naknade. Ova kreditna kartica zarađuje 1 milju za česte putnike za svaki naplaćeni $1.

Mnoge svoje razne troškove, uključujući velike kupnje i poslovne troškove, naplatio sam na svojoj novoj Airline Rewards kreditnoj kartici. Kao rezultat toga, kvalificirani troškovi su u prosjeku iznosili 2.250 USD mjesečno ili 27.000 USD godišnje, zaradivši 27.000 milja za česte putnike, više nego dovoljno za zrakoplovnu kartu za Havaje: vrijednost od 500 USD!

0% uvodnog APR-a za 12 mjeseci



Evo udarca. Budući da su obje kreditne kartice imale početni APR od 0% za 12 mjeseci, platio sam samo minimalne uplate na svakoj kartici i stavio novac za svoje kupnje na štedni račun zarađujući 2,5% (stope su porasle od tada). Koristeći prosjeke radi jednostavnosti, napravio sam 12 mjesečnih depozita od 3935 USD na štedni račun zarađujući 2,5% kamate mjesečno. Do kraja godine zaradio sam 544$ na kamatama!

Moja ukupna zarada na kreditnoj kartici za godinu

Dakle, ovdje je moja ukupna zarada od povrata gotovine kreditnom karticom, nagradnom karticom zrakoplovne kompanije i zarađenim kamatama.



Povrat novca 12 x 29,85 = 358 USD
Besplatna zrakoplovna karta 500 USD
Kamate na štednom računu 544 USD

Ukupno ste zaradili 1402 dolara

Samo kako bih bio siguran da ću zadržati svoj mrtvi način, sad kad je početna stopa od 0% istekla, isplatio sam svoj dug iz novca koji sam položio na svoj štedni račun tijekom godine. Da biste bili nesposobni za kreditne kartice, potrebna vam je upornost, odlučnost i disciplina. Ja sam to uspio, a možete i vi!

Autorska prava ® 2005 Stephanie Andrews

Otvoren Panamski kanal

Panamski kanal je umjetni kanal u najužem dijelu Srednje Amerike koji spaja Atlantski ocean (Karipsko more) s Tihim oceanom (Panamski