HEKLANJE

Kako mogu ubrzati rad mobitela?

TEMU APP 100 E KUPON

U doba pametnih telefona sve su veći zahtjevi i očekivanja korisnika koji žele u jednom uređaju zapravo imati više uređaja. Pametni telefon mora imati mogućnost slikanja i obrade fotografija visoke rezolucije, snimanje i reprodukciju videa u HD formatu, mora imati prostor za pohranu barem 16 GB, mora imati mogućnost surfanja, slanja emailova, slušanja glazbe, igranja igrica, i tako se niz nastavlja… Pametni telefon se zato i zove pametni zar ne?
Mobitel je užasno spor, sve se zamrzava
Nakrcani telefoni sa svim tim silnim mogućnostima na posljetku imaju jednu veliku manu, a to je da s vremenom počnu popularno “štekati”. Rad telefona postaje sve neugodniji jer je iznimno spor. Aplikacija za mobilni Facebook se otvara cijelu vječnost, a baterija traje sve kraće i kraće.
Možda će vas zanimati kako vratiti izbrisane datoteke na mobitelu?
Svaki dan na punjač, pa to je normalno
Dali je normalno da baterija na jednom skupocjenom mobitelu (iznad 2500 kn) traje svega jedan dan? Koliko dugo vama “drži” baterija pitanje je što sve imate na mobitelu, koliko ga često koristite i što radite na tom pametnom telefonu. Uređaj koji je nakrcan sa aplikacijama jednostavno troši radnu memoriju telefona jer aplikacije “rade u pozadini”.
Kako optimizirati memoriju i brzinu telefona?
Riješenje je aplikacija za vaš Android telefon pod imenom Clean Master Phone Boost. Jednostavan, temeljit i siguran, Clean Master je svjetski najpreuzimaniji optimizator, ubrzivač memorije i brzine, i sigurnosno/antivirusno riješenje za Androide koje je za vas napravio Cheetah Mobile. Poboljšava performanse, čisti smeće i neželjene datoteke, štiti protiv zlonamjernih aplikacija, trojana i i virusa kao ni jedna aplikacija do sada. Pridružilo mu se preko 100,000,000 ljudi koji su već instalirali ovaj potpuni upravitelj optimizacije, Clean Master! Mi smo ovdje kako bi popravili probleme vašeg uređaja, poput usporavanja, nedovoljnog slobodnog mjesta pohrane ili zaraze zlonamjernim aplikacijama.

Značajke Clean Mastera
ČIŠĆENJE NEPOTREBNIH DATOTEKA
Briše međuspremnik i zaostale datoteke da sačuva memoriju i poboljša performanse na vašem uređaju i SD kartici.
UBRZANJE MEMORIJE
Ubrzava sve igre i pokrenute aplikacije, oslobađa memoriju (RAM) i ubrzava vaš uređaj. Naš Jedan Dodir Ubrzivač i značajke Ubrzanje Igara olakšavaju optimizaciju direktno sa vašeg početnog zaslona.
SIGURNOST I PRIVATNOST
Skenira sustav, predinstalirane i korisnički instalirane aplikacije kako bi zadržao vaš uređaj sigurnim od virusa, trojana, ranjivosti, oglašavanja i špijunskih aplikacija. Uklanja osobne i osjetljive informacije kako bi zaštitio vašu privatnost.
UPRAVITELJ APLIKACIJA
Deinstalira neželjene ili prenapuhnute aplikacije i sigurnosno kopira one važne. Neki root uređaji biti će u mogućnosti premještati aplikacije na SD karticu kao i deinstalirati predinstalirane aplikacije i aplikacije sustava. Naš vlastiti Izbor Aplikacija omogućava vam da pronađete korisnu aplikacije koja vas zanimaju.