HEKLANJE

Kako obojiti stidne dlake

TEMU APP 100 E KUPON

Nedavno su žene postale svjesne stanja svojih stidnih dlaka. Od brazilske depilacije do oblikovanja stidnih dlačica i brijanja, žene se počinju odnositi prema svom pubičnom području s mnogo više brige i pažnje. Mnogim je ženama brijanje stidne regije korak predaleko i mnoge bi samo željele poboljšati izgled svojih stidnih dlačica. Jedan jednostavan način da to učinite je bojenje ili bojanje stidnih dlaka.

Bojanje stidnih dlaka brz je i jednostavan način da prekrijete neke od onih sijedih dlaka koje se možda uvlače. Alternativno, možda jednostavno želite promjenu i koji je bolji način da iznenadite svog partnera od nove boje stidnih dlaka?



Jedna važna stvar koju treba imati na umu u ovoj fazi je da ponekad boje i boje za kosu mogu izazvati razdražljivost. S obzirom na to da je stidna regija tako osjetljivo područje, potrebno je paziti da se koža ne iritira ili na bilo koji način ošteti.

Kako obojiti stidne dlake.

Prvi korak je nabavka boje za kosu. Otiđite do svoje omiljene kozmetičke/frizerske/apoteke i kupite standardni pribor za bojanje kose koji najbolje odgovara vašoj boji stidnih dlaka. Jedan sjajan savjet ovdje je da, budući da stidne dlake mogu biti grublje i malo tamnije od dlaka na glavi; odaberite jednu nijansu tamniju nego što biste kupovali za kosu na glavi.

Iako možda već koristite omiljeni proizvod za bojanje kose, bilo bi mudro isprobati boju kose na malom dijelu kože na stidnom području. Ako se pojave BILO KAKVI znakovi crvenila/svrbeža/bolova ili drugih štetnih učinaka, nemojte ići dalje i potražite savjet liječnika o korištenju takvih proizvoda.

Prije nego što krenete dalje, uzmite upute od proizvoda za bojanje kose i PAŽLJIVO ih pročitajte. Nakon što ste se uvjerili da ih u potpunosti razumijete, prijeđite na sljedeći korak.

Sada ste spremni za bojanje stidnih dlačica.

Nanesite malu količinu vazelina na osjetljiva područja genitalija. Ako dođe do izlijevanja, to će spriječiti da boja dospije na vaša najosjetljivija područja. Nakon što ste to učinili, stavite rukavice koje ste dobili uz proizvod za bojanje kose. Sada pomiješajte boju prema uputama, a zatim u smjesu dodajte malu količinu hidratantnog šampona. Provjerite jesu li potpuno izmiješani.



Sada nježno utrljajte smjesu po stidnim dlačicama, koncentrirajući se na područja koja trebaju najviše pažnje. Ostavite smjesu nanesenu kako je navedeno u uputama, obično 10 do 30 minuta.

Ne brinite ako u prvom pokušaju niste postigli željenu boju. Pričekajte nekoliko dana (kako biste izbjegli iritaciju) i samo ponovno nanesite kako je gore navedeno. Na kraju ćete izgraditi boju koju želite.

Uživajte u svom novom izgledu!



Novosti u Chromeu

Chrome dobiva potpuno novi izgled i nove značajke produktivnosti Chrome ima novi izgled koji uključuje dodatne opcije u odjeljku Prilagodi