HEKLANJE

Kako prevladati loš kreditni rezultat?

TEMU APP 100 E KUPON

Želite li posuditi kredit, ali se bojite da će vam biti odbijen zbog loše kreditne sposobnosti? Loš kreditni rezultat može uvelike utjecati na vaše šanse za dobivanje odgovarajućeg zajma. Mnogi novčani i bankovni zajmodavci ovise isključivo o vašoj kreditnoj sposobnosti kako bi procijenili jeste li kreditno sposobni otplatiti zajam.

Loša kreditna sposobnost sigurno nije kraj svijeta; ako poduzmete učinkovite mjere možete prevladati svoju lošu kreditnu povijest.



Zašto poduzeti popravak kreditne sposobnosti?

Popravak kreditne sposobnosti nije ništa drugo nego podizanje vaše kreditne sposobnosti s trenutne pozicije na višu poziciju. Sasvim je moguće da vaše kreditno izvješće sadrži nekoliko pogrešaka. Na primjer, sigurno ste izvršili neku uplatu svojim vjerovnicima, ali ona mora biti zabilježena u vašem kreditnom izvješću. Popravak kreditne ocjene je obavještavanje agencija za kreditna izvješća o tim pogreškama i njihovo ispravljanje što je brže moguće. Ispravljanje pogrešaka u vašem kreditnom izvješću može uvelike utjecati na vaš kreditni rezultat, što dovodi do poboljšanja kreditnog izvješća.

Najbolji načini za prevladavanje loše kreditne sposobnosti
Ako ste pod traumom loše kreditne sposobnosti, možete je prevladati plaćanjem računa i ispunjavanjem financijskih obaveza. Dugovanje razumne količine novca i mogućnost otplate pokazat će vašim zajmodavcima da svoje financije shvaćate vrlo ozbiljno.

Kako možete popraviti svoj kreditni rezultat?
• Provjerite svoje kreditno izvješće barem jednom u šest mjeseci i odmah ispravite pogreške u njemu
• Ne otvarajte nepotreban račun. Bilo bi poželjno ugasiti sve nepotrebne račune
• Nemojte otvarati više računa u isto vrijeme. Imajte na umu da je račun s nultim stanjem također uzet u obzir.
• Popravite svoje kreditno izvješće u slučaju bilo kakvih pogrešaka
• Platite svoje minimalne iznose prije roka. Samo ovo će popraviti vaše kreditno izvješće
• Izbjegavajte pretjerano kreditiranje
• Potražite krađu identiteta

Rad u mirovini

Većina stručnjaka za ovu temu vjeruje da će sustav socijalne sigurnosti bankrotirati za otprilike 15 godina. Međutim, neke nove studije

Citroen DS4 (2011–2015)

Citroen je proširio svoju prisutnost u premium segmentu automobila s uvođenjem drugog modela u svojoj DS liniji – predstavljamo vam

Što za vas znači FICO?

Iako to možda nije pojam koji vam je poznat, pojam FICO može biti odlučujući čimbenik za to ispunjavate li uvjete