HEKLANJE

Kako riješiti najčešće probleme s Viberom na android uređajima?

TEMU APP 100 E KUPON

Viber je jedna od najpopularnijih aplikacija za komunikaciju putem interneta, koja omogućava korisnicima slanje poruka, pozivanje i video pozivanje. Međutim, korisnici ponekad mogu naići na razne probleme prilikom korištenja Viber aplikacije na svojim Android uređajima. Ovi problemi mogu biti frustrirajući i utjecati na funkcionalnost aplikacije. U ovom članku ćemo vam pružiti korisne savjete kako riješiti najčešće probleme s Viberom na Android uređajima. Ako imate problema s prijavom, pozivima, porukama ili drugim aspektima korištenja Viber aplikacije na svom Android uređaju, nastavite čitati kako biste saznali kako ih riješiti.

Problemi s prijavom

Jedan od najčešćih problema s Viberom na Androidu je problem s prijavom. Ako imate problema s prijavom na Viber aplikaciju, postoji nekoliko mogućih uzroka, uključujući pogrešan unos telefonskog broja ili lozinke, slabu vezu s internetom ili problem s Viber serverom.



Kako biste riješili ovaj problem, prvo provjerite jeste li unijeli ispravan telefonski broj i lozinku. Također, provjerite jeste li spojeni na jaku i stabilnu internet vezu. Ako ste sigurni da je problem na strani Viber servera, pričekajte nekoliko sati i pokušajte se ponovno prijaviti.

Kako biste spriječili ovaj problem u budućnosti, uvijek unesite ispravan telefonski broj i lozinku i pobrinite se da imate stabilnu i jaku vezu s internetom.

Problemi s pozivima i porukama

Još jedan čest problem s Viberom na Androidu su problemi s pozivima i porukama. Ako imate problema s pozivima, možda ćete primijetiti da pozivi stalno prekidaju ili da se zvuk iskrivljuje. Ako imate problema s porukama, možda ćete primijetiti da poruke ne stižu na vrijeme ili da se ne prikazuju uopće.

Jedan od razloga ovih problema može biti loša kvaliteta internetske veze. Ako imate problema s pozivima, pobrinite se da imate jaku i stabilnu internet vezu. Ako ste na Wi-Fi mreži, pokušajte se spojiti na drugu mrežu ili koristite mobilni podatkovni promet. Ako imate problema s porukama, pokušajte ponovno pokrenuti Viber aplikaciju ili ponovno pokrenuti svoj Android uređaj.

Također, možda ćete htjeti provjeriti svoje postavke Viber aplikacije kako biste se uvjerili da su postavke poziva i poruka ispravno konfigurirane.

Problemi s glasovnim porukama

Još jedan čest problem s Viberom na Androidu je problem s glasovnim porukama. Ako imate problema s glasovnim porukama, možda ćete primijetiti da se ne reproduciraju ispravno ili da se prekidaju tijekom reprodukcije.

Jedan od razloga ovih problema može biti niska kvaliteta internetske veze. Ako imate problema s glasovnim porukama, pobrinite se da imate jaku i stabilnu internet vezu. Također, pokušajte ponovno pokrenuti Viber aplikaciju ili ponovno pokrenuti svoj Android uređaj.



Ako ovi koraci ne riješe problem, pokušajte ponovno instalirati Viber aplikaciju ili ažurirajte aplikaciju na najnoviju verziju dostupnu u Google Play trgovini.

Problemi s kontaktima

Još jedan čest problem s Viberom na Androidu su problemi s kontaktima. Možda ćete primijetiti da ne možete vidjeti sve kontakte na Viberu ili da kontakti ne mogu vidjeti vaš profil.

Jedan od razloga ovih problema može biti da vaši kontakti nemaju Viber aplikaciju instaliranu na svojim uređajima ili da njihove postavke privatnosti ne dopuštaju prikaz vašeg profila.



Kako biste riješili ovaj problem, prvo provjerite jesu li vaši kontakti instalirali Viber aplikaciju i jesu li sinkronizirani s vašim uređajem. Ako su vaši kontakti instalirali Viber aplikaciju, pobrinite se da je njihova postavka privatnosti podešena tako da vam omogućava prikazivanje vašeg profila.

U ovom članku smo istaknuli neke od najčešćih problema s Viberom na Android uređajima i pružili vam korisne savjete kako ih riješiti. Uvijek pazite da unesete ispravne podatke prilikom prijave i da imate jaku i stabilnu internetsku vezu. Ako imate daljnje probleme s Viberom, možete se obratiti Viber korisničkoj podršci koja će vam pomoći u rješavanju problema.

Evo nekoliko čestih pitanja i odgovora o Viberu:

Što je Viber? Viber je besplatna aplikacija za razmjenu poruka i pozive putem interneta koja je dostupna na različitim platformama, uključujući Android, iOS, Windows i Mac.



Kako se prijaviti na Viber? Da biste se prijavili na Viber, morate preuzeti i instalirati aplikaciju na svoj uređaj. Zatim unesite svoj telefonski broj kako biste dobili verifikacijski kod putem SMS-a. Nakon unosa koda, možete stvoriti svoj profil i početi koristiti Viber.

Koliko košta korištenje Viber aplikacije? Viber je besplatan za preuzimanje i korištenje. Međutim, korištenje aplikacije za pozive ili poruke troši vašu internetsku vezu, pa bi se to moglo odraziti na vaš račun za internet ili mobilne podatke.

Kako mogu pronaći prijatelje na Viberu? Ako ste upravo počeli koristiti Viber, možete pronaći svoje prijatelje tako da aplikaciji omogućite pristup svojim kontaktima. Viber će zatim prikazati popis vaših kontakata koji također koriste aplikaciju. Također možete dodati nove kontakte ručno tako da unesete njihov telefonski broj.

Kako mogu riješiti probleme s Viberom? Ako imate problema s Viberom, prvo pokušajte ažurirati aplikaciju na najnoviju verziju i provjeriti svoju internetsku vezu. Ako problem i dalje postoji, možete se obratiti Viber korisničkoj podršci koja će vam pomoći u rješavanju problema.

Mogu li koristiti Viber za pozive i poruke izvan svoje države? Da, možete koristiti Viber za pozive i poruke izvan svoje države, ali morate imati jaku i stabilnu internetsku vezu kako bi to funkcioniralo bez problema. Također, ako koristite Viber preko mobilne mreže, može se primijeniti naplata roaminga.

Mogu li koristiti Viber na više uređaja? Da, možete koristiti Viber na više uređaja, ali morate biti prijavljeni na isti račun na svim uređajima. Također, ako koristite Viber na više uređaja istovremeno, primajte obavijesti na sva svoja uređaja.

Mogu li se poruke i pozivi na Viberu pratiti? Viber koristi end-to-end enkripciju koja osigurava da su vaše poruke i pozivi zaštićeni od prisluškivanja. Međutim, ako koristite Viber preko Wi-Fi mreže koja nije sigurna, vaši podaci mogu biti ugroženi.

Kako mogu sigurno koristiti Viber? Da biste sigurno koristili Viber, preporučuje se korištenje jake i sigurne lozinke za vaš Viber račun. Također, trebate izbjegavati dijeljenje osjetljivih informacija putem Viber poruka i koristiti Wi-Fi mreže koje su sigurne i pouzdane.

Kako mogu obrisati svoj Viber račun? Da biste obrisali svoj Viber račun, otvorite Viber aplikaciju i idite na Postavke > Račun > Obriši račun. Slijedite upute na zaslonu kako biste potvrdili brisanje računa. Napomena: nakon što obrišete svoj račun, nećete moći pristupiti svojim podacima ili porukama koje ste razmijenili putem Viber aplikacije.

Kako mogu povratiti izgubljene ili obrisane poruke na Viberu? Viber ne nudi mogućnost povratka izgubljenih ili obrisanih poruka. Međutim, ako ste napravili sigurnosnu kopiju svojih poruka prije nego što ste ih izgubili, možete vratiti svoje poruke iz te sigurnosne kopije.

Kako mogu blokirati nekoga na Viberu? Da biste blokirali nekoga na Viberu, otvorite razgovor s tom osobom i dodirnite njihovo ime. Zatim dodirnite “Više opcija” > “Blokiraj”. Nakon toga, ta osoba više neće moći slati poruke ili pozive.

Kako mogu promijeniti svoj Viber broj? Da biste promijenili svoj Viber broj, idite na Postavke > Račun > Promijeni broj. Slijedite upute na zaslonu kako biste unijeli novi broj i potvrdili promjenu.

Kako mogu sakriti svoj online status na Viberu? Da biste sakrili svoj online status na Viberu, idite na Postavke > Privatnost > Online status. Ovdje možete odabrati “Nitko” kako bi se vaš online status prikazivao samo vama, ili odabrati “Moji kontakti” kako bi se vaš online status prikazivao samo vašim kontaktima.