HEKLANJE

Kako se odlučiti za najbolju nagradnu kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Kolektivni borbeni poklič na tržištu ‘Služiti kupcu’ u vrijeme intenzivne konkurencije može biti prilično porazan. Podsvjesno uvjeravanje tvrtki i mnoštvo nagradnih kreditnih kartica koje su dostupne potrošačima mogu učiniti izbor jedne od njih teškim zadatkom. U biti, nagradne kreditne kartice privlače potrošače i motiviraju potrošnju dajući nagrade za vjernost. Da biste pronašli najbolju nagradnu karticu među onima koje su u ponudi, morate proučiti svoj životni stil, navike trošenja i razne pogodnosti koje obećavaju tvrtke koje nude nagradne kreditne kartice.

Životni stil



Životni stil glavna je odrednica u odabiru najbolje nagradne kreditne kartice. Bolje je odabrati nagradnu kreditnu karticu koja vas nagrađuje za kupnje koje najčešće obavljate, tako da možete lako skupljati bonus bodove. Također, pobrinite se da su ponuđene nagrade one koje vas zanimaju, a ne nešto od koristi za vas.

Potrošačke navike

Razmotrite svoje navike potrošnje prije nego što se odlučite za najbolju nagradnu kreditnu karticu. Obično, što više potrošite u godini, više ćete zaraditi nagradnih bodova. Većina nagradnih kartica ima novčani limit preko kojeg ne možete iskoristiti nagrade. Rješenje bi u tom slučaju moglo biti pronaći novu nagradnu karticu. Druge nagradne kartice imaju datum isteka, tako da ako ne zaradite dovoljno bodova u tom vremenskom okviru, tada se ne zarađuju nagradni bodovi. Uzmite u obzir datum isteka i kompromisne točke kada se odlučujete za svoju karticu. Također, nagradne kreditne kartice nose višu kamatnu stopu od tradicionalnih kartica. Neophodno je da svaki mjesec na vrijeme platite dug kako biste izbjegli plaćanje većih financijskih troškova. Ako to ne namjeravate učiniti, odaberite nagradnu karticu s niskim kamatama.

Prednosti nagradne kartice

Uz programe nagrađivanja, dobra nagradna kreditna kartica također nudi pogodnosti kao što su zaštita kupnje, prošireno jamstvo, putno osiguranje, osiguranje pri najmu automobila, osiguranje izgubljene prtljage, darovni bonovi ili kuponi za popust, pa čak i popusti na zrakoplovne karte. Isplati se uzeti ih u obzir uz svoj životni stil i navike trošenja pri odlučivanju o nagradnoj kartici koja vam najviše odgovara.