HEKLANJE

Kako se riješiti loše kreditne sposobnosti u dva mjeseca

TEMU APP 100 E KUPON

Bili ste sigurni da ćete dobiti kredit koji ste zatražili, ali na vaše iznenađenje banka je odbila kredit. Banka vam je objasnila da imate lošu kreditnu sposobnost i smatraju vas drugorazrednim. Možete pitati što je subprime? Subprime znači da imate lošu kreditnu sposobnost i rezultat manji od 620 na FICO ljestvici/ocjeni. To međutim ne znači da ne možete podnijeti zahtjev za kredite. Postoje mnogi zajmodavci i tvrtke koje su se specijalizirale za posuđivanje pod početnicima.

Načini da se riješite loše kreditne sposobnosti u dva mjeseca:



Možete početi provjerom svog kreditnog izvješća. Često su podaci koji su možda uneseni netočni. Ako pronađete pogreške, pišite kreditnoj tvrtki navodeći pogreške i korektivne mjere za njih.

Zatražite svoje kreditne rezultate od Trans Union, Experian i Equifax. Tako možete znati svoj kreditni rezultat i osmisliti mjere kako biste ga poboljšali.

Otplatite svoje kredite; čak i brzi zajmovi mogu postati veliki ako ih zbrojite. Kontrolirajte želju za malim posuđivanjem, čak i ako je to 20 dolara. Zamislite samo da 20 dolara dnevno znači 600 dolara mjesečno.

Koristite gotovinu za kupnju; na ovaj način definitivno možete smanjiti dugove na kreditnoj kartici. Koristite samo jednu kreditnu karticu. Previše kreditnih kartica znači da na njih morate plaćati i godišnje naknade. Ne uzimajte gotovinu protiv svoje kreditne kartice. Kamatna stopa na gotovinske zajmove vrlo je visoka. Zapravo izvršite plaćanje u cijelosti za kupnju kreditnom karticom. Na taj način ne biste morali plaćati kamatu na kamatu.

Napravite proračun za sve svoje troškove i zatim ga odvagnite prema svojim prihodima. Ako su vam troškovi veći od prihoda, smanjite troškove. U protivnom ćete biti dužni. To će onda utjecati na vašu kreditnu ocjenu. Zauzvrat ćete imati lošu kreditnu sposobnost.

Slijedeći ove jednostavne tehnike, moći ćete se riješiti svoje loše kreditne sposobnosti za dva mjeseca.

Tumescentna abdominoplastika

Plastična kirurgija je definitivno medicinski postupak, ali postoji i umjetnički element. Ovo nas dovodi do teme tumescentne abdominoplastike. Tumescentna abdominoplastika