HEKLANJE

Kakve ćemo sunčane naočale nositi ovog ljeta?

TEMU APP 100 E KUPON

Sezona ljeta donosi nove trendove sunčanih naočala. Velik broj dizajnera kao da se međusobno dogovorio pa su na tržiste izbacili naočale šarenih boja, različitih oblika i modela, uz notu vintage izgleda. Kod mnogih jedan od najdražih proljetno – ljetnih modnih detalja, a ne rijetko ih nosimo i u zimskim mjesecima. Uz široku dizajnersku ponudu preostaje vam jedino da odaberete sunčane naočale koje vam stilom, oblikom i bojom najbolje odgovaraju uz vaš oblik lica i odjevne navike. Ako više volite klasiku i biti neprimijećeni, tada vam se neće sviđati ovosezonski trend sunčanih naočala, budući da su moderne vesele boje i veliki okviri uočljivih, jarkih boja. Već smo se i do sada navikli na raznolikost oblika i uzoraka, ali jednostavnost nikako nije opcija ove sezone. Većina modela kreirana je za osobe koje imaju jasne stavove o stilu i modi i ne boje ih se javno pokazati.
Sudeći po viđenom na modnim revijama, mnogobrojni su se dizajneri ove sezone prisjetili retro glam pravca šezdesetih, a na ovosezonske sunčane naočale utjecala je i azijska kultura. Okviri oplemenjeni raznim dekoracijama dolaze u obliku siluete Coco Chanel, Pradinih cvjetića ili Art Nouveau cvjetnih motiva na Cavallijevim Hedera naočalama. Među svim oblicima najzastupljeniji su predimenzionirani četvrtasti okviri, rock okrugli, pomaknuti i ukošeni oblici, klasični damski mačkasti ili okviri sa šarenim prugicama.
Dok neke modne kuće ostaju vjerne crnoj boji kao najboljoj zaštiti od sunca, brojne su se od njih baš poigrale dvobojnim ili višebojnim okvirima imajući na umu da različita rješenja privlače različite kupce. Ponuda sunčanih naočala je više nego raznolika, a na vama je da se poigrate jednim od omiljenih dodataka u nadolazećim sunčanim danima i pronađete sunčane naočale po svom ukusu. Svakako vam možete preporučiti da date mašti na volju, te da se uz dozu hrabrosti malo poigrate i osvježite svoje modne kombinacije. Osobito ako u svojoj kolekciji već posjedujete neki klasičan komad sunčanih naočala.
Od modnih kuća koje ove godine nude sunčane naočale evo samo neke od njih: Persol, Police, Gucci, Burberry Prorsum, Damir Doma ili Anna Sui, Michael Kors, Armani, Versace, Jimmy Choo, Vogue, Cavalli, Dior, Gucci, Stella McCartney, Dolce & Gabbana…

Poslovna etika i svrha

Svrha poslovanja je ostvarivanje maksimalnih povrata za svoje vlasnike i dioničare. Dakle, treba li tvrtka slijediti sve aktivnosti koje povećavaju