HEKLANJE

Kamuflažna šminka za skrivanje svih nesavršenosti vaše kože

TEMU APP 100 E KUPON

Cam1. Linda K rođena je s velikom mrljom od porta od vrata do ramena. Budući da je bila blizanka, to uočljivo obilježje bilo je vrlo uznemirujuće tijekom godina odrastanja. Sve dok nije otkrila korektor koji će stvarno postojati, pokušavala je živjeti s njim. Međutim, sada primjenjuje formulu u jednom koraku koja postaje kremasta i suši se do mat završnice, a nosila je dekoltiranu haljinu na vjenčanju svoje kćeri.

2. Angela E, rođena je s hemangiomom na licu koji je narastao do ogromnih razmjera i ozbiljno ju je fizički i psihički unakazio. Uz podršku svoje bake i brižnih liječnika, prošla je preko 30 operacija i presađivanja kako bi dobila normalniji izgled. Sada kada je u kasnim tinejdžerskim godinama, kamuflažna šminka je dobrodošlo rješenje za neke od ožiljaka i neujednačenog tona kože koji su bili posljedica rekonstruktivne operacije.



Provjerene tehnike primjene:

Prema Christini Smith, holivudskoj vizažistici i nominiranoj za Oscara, “Ne bih mogla raditi svoj posao bez Camouflage Cosmetics. Većina prekrasnih zvijezda s kojima radim imaju nešto za sakriti i moram dati postojanu pokrivenost pod studijskim svjetlima. Vrlo često trebam pomiješati 2 ili više nijansi kako bih dobio savršeno podudaranje s tonom kože mog klijenta (u filmskoj fotografiji nema retuširanja). Iako se miješanje nijansi može izvesti na ruci, radije koristim Q-tip i pomiješajte nijanse na komadu voštanog papira… manje nereda i lakše blendanje.

Za većinu problema vezanih uz tinejdžere, moda vlada. A problema s njegom kože najviše ima među tinejdžerima. Danas je svaki medij, bilo da se radi o časopisima, novinama, televiziji ili internetu, preplavljen člancima o njezi kože. Ovi članci mogu uključivati razne terapije i domaća rješenja za njegu kože. U rasponu od potpuno prirodnih do onih koji uključuju kemikalije, ovi članci čitatelju pružaju prijeko potrebna rješenja za probleme povezane s kožom.

Ovih dana najnovija pomama u režimima njege kože je prirodna antioksidativna njega kože. Vjerovanje koje se ovih dana popularizira je da što je prirodniji proizvod koji se koristi, to će biti učinkovitiji i bez nuspojava. Ovaj koncept ima jaku povijesnu pozadinu jer je poznata činjenica da su kraljice i princeze prošlih vremena koristile prirodne ekstrakte biljaka poput hibiskusa i masline kako bi svoju kožu održale sjajnom i mladolikom. Tijekom vremena čovjek je preradio upravo te elemente i učinio ih dostupnim običnom čovjeku u obliku tuba, bočica i limenki koje sadrže hidratantne kreme, kreme, šampone i gelove protiv starenja. Oni sadrže bogatstvo obilnih zdravstvenih tajni skrivenih u flori i fauni džungle. Jedina razlika je u tome što je vjerojatnije da su obrađeni u istraživačkom laboratoriju i testirani prije nego što vam se daju na korištenje.

Ovi destilirani sastojci koji se koriste za zdravo tijelo općenito se nazivaju nutricionistima. Ovaj novi dodatak rječniku sastoji se od riječi ‘hranjive tvari’ i farmaceutski.

Većina tvrtki koje proizvode proizvode za njegu kože hvale dobrobit antioksidansa i prirodnih proizvoda koji sadrže antioksidanse. Antioksidans je nešto što uništava štetne slobodne radikale kisika. Ovi slobodni radikali mogu biti proizvod normalnog funkcioniranja tijela ili mogu biti generirani zbog vanjskih čimbenika poput ultraljubičastih zraka sunca.

Iako je pojam slobodnih radikala iznimno kompliciran za objasniti, dovoljno je znati da ti radikali mogu biti štetni i mogu rezultirati mutacijom gena. Mutacija može dovesti do raka kože i učiniti osobu nesposobnom popraviti štetu nanesenu koži. S antioksidansima možemo ograničiti broj slobodnih radikala u našem sustavu, čime osiguravamo ne samo da našu kožu održavamo gipkom i sjajnom, već i zdravom. Ovo prekrasno otkriće o tome kako antioksidansi mogu poništiti učinak slobodnih radikala dovelo je do fantastičnih proizvoda koji mogu pomoći u rješavanju problema povezanih sa starenjem kože. Problemi poput bora, mrlja, pigmentacija i malih izraslina mogu se riješiti povećanjem količine antioksidansa u prehrani i oralnom primjenom koncentrata antioksidansa.