HEKLANJE

Kompleti za izbjeljivanje zubi: Ništa osim zuba

TEMU APP 100 E KUPON

Sve te godine čaja, pušenja, crnog vina i malina će vam se vratiti. Zubi imaju neugodnu naviku promjene boje brzinom proporcionalnom vašoj dobi. Ovdje ne govorimo “otkrio sam svoju četkicu za zube s 11 godina”. Tužno je otkriti znanost o izbjeljivanju zuba nakon što ste ih izgubili. Svi oni s protezama- prestanite čitati. Ne, ovdje govorimo o prosjeku, dvoje djece, jedan pas i jedna mačka. Redoviti kandidati za izbjeljivanje zuba bez recepta.

Nisu to biserno sive ili nježno žuta zbog kojih se gasi bljeskalica na fotoaparatu – to su biserno bijele. Ako vaš osmijeh čini da vaša košulja izgleda sjajno, razmislite o kompletu za izbjeljivanje zuba.



Dakle, kako doista znati trebate li opremu? Ne oslanjaj se na rođake – oni lažu. “Nije to ništa, draga, samo blaga diskoloracija. Lijepa si takva kakva jesi.” (Dopuštenje za povraćanje ovdje.)

Postoje različiti neovisni testovi koje možete provesti kako biste procijenili stanje svoje boje zuba:

S kvalitetnim proizvodima za izbjeljivanje zubi koji su danas dostupni, istina je da ćete vidjeti razliku na svojim zubima za 7 dana ili manje!

Tvrtke koje prodaju setove za izbjeljivanje zubi ciljaju na tržišta na temelju onoga što razumiju da tržište (vi i ja) najviše zanima čuti. Postoje neki proizvodi za izbjeljivanje zubi koji hvale količinu gela za izbjeljivanje koji daju. Žele da mislimo da dobivamo bolju vrijednost odabirom njihovog proizvoda. Problem je u tome što ako su jednostavno upotrijebili punila umjesto kvalitetnog gela za izbjeljivanje zubi i napunili te veće štrcaljke, zapravo ne dobivamo ništa vrijedno. Zapravo, možda čak imamo nered jer moramo upotrijebiti više proizvoda da bismo dobili isti rezultat

Zatim postoje tvrtke koje prodaju setove za izbjeljivanje zubi samo na temelju cijene. U ovu skupinu spadaju dvije vrste poduzeća. Prva je kvalitetna tvrtka koja koristi kvalitetne proizvode. Način na koji spuštaju cijenu nije da osiguraju sve što je potrebno za kompletan posao izbjeljivanja zubi. Davati nam gel na tjedan ili dva, dok mjesečni proizvod može učiniti gotovo svačije zube što je moguće svjetlijim, nije potpuno iskreno prema nama.

Druga tvrtka koja prodaje samo na temelju cijene snižava cijenu svojih setova za izbjeljivanje zubi korištenjem proizvoda niže kvalitete. Gel za izbjeljivanje, obično karbamid peroksid, može se ponuditi u različitim jačinama. Smanjivanjem snage, te tvrtke mogu sniziti cijenu. Ovo je vrlo stvarna situacija koje trebamo zapamtiti da dobivamo ono što plaćamo. Kvalitetni materijali nikada neće imati najnižu cijenu.

Ono što uistinu želimo je najkvalitetniji proizvod po najnižoj mogućoj cijeni. Ovdje možemo dobiti najbolju vrijednost za naš novac.



Postoje i drugi proizvodi koji se mogu koristiti i tvrde da su potpuni
Kompleti za izbjeljivanje zubi. Ovi drugi proizvodi uključuju zubne paste za izbjeljivanje zuba. Ova čuda u tubici zapravo su vrlo dobra u održavanju vašeg novog bjeljeg i sjajnijeg osmijeha nakon što su mrlje i tupost uklonjeni. Iako nisu jeftine, oko 8-10 dolara po tubi, zubne paste za izbjeljivanje zubi obično sadrže malu količinu sode bikarbone i/ili peroksida kao u kompletu za izbjeljivanje zubi.

Trake za izbjeljivanje također se smatraju učinkovitim priborom za izbjeljivanje zubi. Međutim, problem s ovim trakicama isti je s bilo kojim proizvodom za izbjeljivanje ili izbjeljivanje zuba. Materijal izbjeljuje samo područja koja dodiruje. Budući da su ove trake dizajnirane za primjenu samo na prednjim zubima, vaši stražnji zubi se ne mijenjaju. To znači da vaši prednji zubi mogu biti svjetliji dok stražnji zubi ostaju tamniji i bez sjaja.

Koristite bilo koji proizvod za izbjeljivanje zuba na pogrešan način i rezultat može biti mrljasti zubi. Bijelji tamo gdje je proizvod, traka ili gel dodirivao zub i tamniji gdje traka ili gel nije dodirivao zub. Ipak, ako je vaš cilj brzo i jednostavno izbjeljivanje, ove trakice za izbjeljivanje zubi mogu biti upravo ulaznica. Možete završiti s nešto blistavijim osmijehom s većim mrljama koje su svakako svjetlije.



Dakle, gdje ćemo završiti s ovom širokom lepezom proizvoda?

1. Za kompletan posao i najsjajniji mogući osmijeh koristite visokokvalitetno kućno izbjeljivanje zubi ili setove za izbjeljivanje zubi. Ne dajte se zavarati jeftinijim alternativama. Kvaliteta se u ovom slučaju isplati i nije toliko skuplja.

2. Kako biste zadržali taj bijeli biserno bijeli osmijeh, redovito koristite kvalitetnu zubnu pastu za izbjeljivanje zubi. Ovo će zadržati vaš osmijeh što je najbolje.



3. Pažljivo koristite sve proizvode za izbjeljivanje zubi. Imati mrlje na zubima nije baš privlačno.

Znaci to je to! Kvaliteta ne košta toliko više i može dati apsolutno najbolje moguće rezultate.

Kratki tečaj blog marketinga

Mnogi ljudi s blogovima se obeshrabre nakon nekolik tjedana ili mjeseci kada njihov blog ne uspije privući tisuće čitatelja. Prava

Naplata dugova

Ako imate kreditnu karticu, možda ste se više puta čuli s utjerivačima dugova koji su vas podsjetili da kasnite s