HEKLANJE

Upotrijebite kreditne kartice s niskim kamatama da biste se oslobodili dugova

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s niskim kamatama mogu vam pružiti odgovore koje tražite kada je u pitanju oslobađanje od duga. Ako ste poput milijuna Amerikanaca, vjerojatno imate poteškoća s držanjem koraka s minimalnim uplatama na vašoj kreditnoj kartici. Zapravo, gotovo 70% Amerikanaca drži stanje na jednoj ili više kreditnih kartica. Slično tome, 45% onih koji imaju stanje plaća samo minimalnu uplatu svaki mjesec. Nažalost, plaćanje samo minimalnog salda kreditne kartice može značiti da će trebati godine da se isplati.

Tračak nade



Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom mogu vam pružiti otpis duga koji ste tražili. Kao inteligentan potrošač, možete okrenuti kreditne kartice i učiniti da rade za vas, a ne protiv vas. Budući da su kartičarske kuće u tako žestokoj konkurenciji za stjecanje i zadržavanje kupaca, mnoge nude izvanredne uvodne ponude. Zapravo, postoji nekoliko jeftinih kreditnih kartica koje nude početni APR od samo 0,00%. Kada se mudro koriste, ove kreditne kartice s niskim kamatama mogu biti vaša karta za financijsku neovisnost.

Pronalaženje jeftinih kreditnih kartica

Na vašu sreću, nije osobito teško pronaći kreditne kartice s niskim kamatama. Zapravo, brojne glavne kreditne kartice šalju poruke izravno na vaš dom kako bi vam ponudile članstvo na kartici. S druge strane, sortiranje svih ovih ponuda kreditnih kartica može biti zbunjujuće i dugotrajno. Iz tog razloga, jedan od najboljih načina za pronalaženje kreditnih kartica s niskom kamatnom stopom je posjet web stranici koja nudi usporedne usporedbe. Ovdje možete vidjeti početne cijene, godišnje naknade i koliko dugo traje početna stopa. Dugoročnu stopu možete pogledati i nakon završetka početne stope kako biste odredili koja će kreditna kartica s niskim kamatama najbolje odgovarati vašim potrebama.

Iskoristite prednost kreditnih kartica s niskim kamatama

Nakon odabira i podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu s niskim kamatama po vašem izboru, prvi korak da se oslobodite dugova je prijenos stanja s kreditnih kartica s visokim kamatama na kreditne kartice s niskim kamatama. To će vam pomoći da odmah počnete štedjeti novac. Zapravo, saldo kreditne kartice od 9.000 USD s godišnjom kamatnom stopom od 19,99% koštat će vas preko 1.600 USD više godišnje nego kreditna kartica s godišnjom kamatnom stopom od 1,9%. Međutim, svakako provjerite moguće naknade za prijenos stanja ili druge naknade koje bi mogle biti povezane s premještanjem stanja vaše kreditne kartice s jedne kartice na drugu. Također, kreditne kartice s niskom kamatnom stopom mogu imati višu kamatnu stopu na transfere stanja, stoga budite sigurni u APR povezan s prijenosom.

Nakon što ste uštedjeli novac uz nižu kamatnu stopu koju pružaju kreditne kartice s niskim kamatama, važno je da iskoristite uštedu kako biste se oslobodili duga. Previše ljudi na ušteđevinu gleda kao na izgovor da potroše više ili novac koriste negdje drugdje. Umjesto toga, morate poslati novac koji ste uštedjeli natrag na kreditnu karticu kako biste platili svoj dug. Nakon što ušteđeni novac iskoristite na glavnicu, a ne na kamate, postupno ćete vidjeti kako vaš saldo nestaje.

Izrada proračuna



Naravno, kreditne kartice s niskom kamatnom stopom nisu jedini odgovor za izlazak iz duga. Umjesto toga, oni su jedan alat koji će vam pomoći da tamo stignete. Da biste se izvukli iz minusa, morat ćete napraviti proračun koji uključuje slanje redovitih uplata na kreditnu karticu koje premašuju minimalni iznos uplate. Osim toga, trebate ili prestati trošiti novac na svojoj kreditnoj kartici ili se pobrinuti da na kraju mjeseca imate dovoljno novca da u potpunosti platite dodatni dug na kartici – a taj novac mora biti iznad svega ono što ste već izdvojili za redovno plaćanje kreditnom karticom.

Prednosti kućnog poslovanja

Zbog napredne tehnologije, sada je lako raditi izvan ureda. Za mnoge koji žele pokrenuti vlastiti posao, rad od kuće odlična