HEKLANJE

Kreditna kartica za kilometražu – savjeti kako se prijaviti

TEMU APP 100 E KUPON

Postoji mnogo ljudi koji bi voljeli imati koristi od posjedovanja kreditne kartice za kilometražu, ali neki nemaju pojma odakle početi kada je u pitanju primjena. Nekima se sviđa ideja korištenja kartice s kilometražom kako bi zaradili bodove za besplatne zrakoplovne karte, najam automobila i hotelski smještaj, dok je drugi jednostavno koriste kao običnu kreditnu karticu umjesto da rade prema određenom cilju. Zatim uživaju u učenju onoga što su zaradili kasnije, kao veliko iznenađenje. Međutim, znati odakle početi može predstavljati problem prilikom podnošenja zahtjeva za kilometražu.

Postoji nekoliko načina za podnošenje zahtjeva za izdavanje kilometraže. Možete se prijaviti online, nazvati tvrtku koja izdaje kilometražu i kontaktirati zrakoplovnu kompaniju s kilometražom koju ste odabrali ili čak ispuniti zahtjev i poslati ga poštom. Imajte na umu da kada podnesete zahtjev za kilometražu morat ćete dati svoje osobne podatke. Sve tvrtke koje izdaju kreditne kartice za kilometražu trebat će vaš broj socijalnog osiguranja jer će ga koristiti za provjeru vaše kreditne sposobnosti. To je razlog zašto je tako važno imati dobru kreditnu sposobnost prije nego što se prijavite, mnoge tvrtke koje izdaju kartice za kilometražu neće vam čak ni dati priliku ako imate lošu kreditnu sposobnost.



Prije nego što se prijavite za karticu s kilometražom, trebali biste malo istražiti koje kartice s kilometražom imaju najbolju kamatnu stopu, programe poticaja i bonusa te kako zarađujete bodove. Mnoge kartice s kilometražom imaju nisku početnu kamatnu stopu za nove vlasnike kartica. Neke kartice za kilometražu čak nude 0% APR-a za prvih 12 mjeseci. Još jednom, dobar kredit je ono što će vam trebati da biste dobili ovu vrstu velike ponude.

Još jedna stvar koju biste trebali uzeti u obzir kada se prijavljujete za kartice za kilometražu je postoji li godišnja naknada za karticu i koji je vaš kreditni limit te hoće li se godišnja naknada promijeniti nakon uvodne ponude. Većina kilometražnih kartica ima godišnju naknadu ili je neki mogu nazvati članarinom. Također provjerite svoj kreditni limit, nećete biti previsok za vaš prihod ili normalnu potrošnju.

Najvažnija stvar koju morate zapamtiti kada se prijavljujete za kartice za kilometražu jest istražiti. Postoji nekoliko različitih tvrtki koje nude kartice za kilometražu od zrakoplovnih do velikih kartičarskih kuća. Htjet ćete biti sigurni da dobivate najbolju kamatnu stopu, najnižu godišnju naknadu i, naravno, najviše zračnih milja za svoj novac. Također biste trebali biti sigurni da kartica s kilometražom koju odaberete sadrži odredišta za sva mjesta na koja putujete i da vam daje opciju za vašu omiljenu zrakoplovnu kompaniju. Informirajte se o isteku bodova ili zračnih milja te o tome postoje li prekidi da biste iskoristili svoje bodove.

Ne zaboravite odvagnuti naknade u odnosu na ono što ćete dobiti u bodovima ili zračnim miljama kako biste bili sigurni da ste zaista isplatili svoj novac.

Sedam koraka do Eko markice

Ekološkom proizvodnjom za tržište mogu se baviti samo oni subjekti koji su registrirani i čija proizvodnja podliježe nadzoru. Tako proizvedeni