HEKLANJE

Kreditne kartice donose blagdansko raspoloženje

TEMU APP 100 E KUPON

Božić nam je još malo pred vratima i briga o ispunjenju zahtjeva koje on ima za naše financije dolazi u prvi plan. Mnogi će se zadužiti do razine koju ne mogu podnijeti, a ako se plaća vašom trenutnom kreditnom karticom ili ne daj Bože karticom trgovine, tada će izdaci biti još gori s dodatkom kamata koje dolaze s vašom plastikom.

Koristite svoju kreditnu karticu mudro…



To ne znači da bismo trebali izbjegavati korištenje naše plastike tijekom blagdanske sezone, daleko od toga, jer osim što imate gotovinu da platite svoju robu i što vas ostavlja bez ikakvih dugova, kreditna kartica je sljedeća najbolja stvar u dobivanju darova , svečana hrana i piće u, a kamata ne predstavlja problem.

Dakle, kako mislite da sve to dobijete bez kamata na devet ili dvanaest mjeseci? Pa ako vam je potrebno malo predaha i božićno razdoblje razvrstano bez kamata, tada iskoristite jednu od kreditnih kartica koje nude početnu ponudu od 0% na kupnju. To će vam olakšati teret i dat će vam do 12 mjeseci da ga otplatite, ili drugim riječima baš na vrijeme da se Djed Mraz vrati sljedeće godine!

Klonite se kartica trgovine…

Ako to učinite na ovaj način, umjesto da koristite svoju trenutnu kreditnu karticu, to će značiti da biste mogli uštedjeti oko £75 na plaćanju kamata ako ste potrošili u regiji od £500, što se tvrdi da kao nacija prosječno trošimo po osobi. Nemojte koristiti trgovinsku karticu za kupnju jer većina tih kreditnih kartica ima APR čak 29,9%.

Ostale metode koje biste mogli upotrijebiti za božićnu kupnju mogu biti prekoračenje, ali uvijek prvo razgovarajte sa svojom bankom, jer ako uđete u minus bez dopuštenja banke, samo ćete se suočiti s optužbama koje bi mogle uzrokovati da imate platiti pozamašnu kamatu od gotovo 30%.

Koristite kreditnu karticu s 0%

Dakle, najbolja oklada da se nosite s Božićem ove godine je iskoristiti 0% na kupnju kreditnom karticom i proračunom za ono što ćete morati vraćati svaki mjesec, tako da kada razdoblje od 0% završi, imat ćete jasan ravnotežu i bez plaćanja kamata prije nego što se budete morali baviti idućom godinom i početi sve ispočetka.



Zato se odmah prijavite i organizirajte svoj Božić bez brige prije nego što dođe veliki dan.