HEKLANJE

Kupnja automobila s lošom kreditnom sposobnošću – gdje pronaći dobrog zajmodavca

TEMU APP 100 E KUPON

Najbolji zajmodavci za automobile za one s lošom kreditnom sposobnošću mogu se pronaći na internetu. Oslanjanje na financiranje zastupstva samo će vas dovesti do viših stopa i naknada s ograničenim mogućnostima. Dobivanjem prethodnog odobrenja za kredit za automobil, svoj novi automobil možete kupovati bilo gdje. Još bolje, štedite novac na konkurentnim cijenama.

Suočavanje s lošom kreditnom sposobnošću kada tražite zajam za automobil



Loša kreditna sposobnost utjecat će na vaše mogućnosti kada tražite kredit za automobil. S ocjenom nižom od 650, očekujte da ćete platiti nekoliko bodova više od “A” ocjene, prvoklasnih zajmova za automobile. Što je niži vaš rezultat, to su vaše stope veće.

Kako biste smanjili rizik svoje kreditne povijesti i kvalificirali se za bolje stope, možete povećati predujam. Supotpisnik s izvrsnom kreditnom ocjenom također će vam omogućiti nižu stopu.

Ali ako se ipak odlučite za subprime financiranje, pobrinite se da imate mogućnost refinanciranja bez naknada. Dakle, kada se vaš kreditni rezultat poboljša, možete smanjiti stope i mjesečna plaćanja.

Pregledajte zajmodavce zajmova za automobile

Pretragom internetskog zajmodavca za zajam za automobil izbjeći ćete zamku financiranja zastupstva, koje vas može stajati tisuće. Na internetu imate stotine opcija.

Kako biste olakšali pretragu, počnite s preporučenim zajmodavcima. Također možete surađivati s brokerom koji će vam ponuditi višestruke ponude konkurentskih zajmodavaca. Često web-mjesta brokera imaju posebne ponude financiranja i poticaje koji se ne mogu pronaći na web-mjestu pojedinog zajmodavca.

Kada tražite zajmodavce, zatražite personaliziranu ponudu. Na temelju vaših općih informacija, zajmodavci će vam dati ukupni trošak zajma kao APR. Da biste dobili stvarnu predodžbu o tome tko ima najbolju ponudu, usporedite isti iznos zajma i uvjete za svakog zajmodavca.



Zatvaranje dogovora

Nakon što ste odabrali zajmodavca, možete ispuniti zahtjev za zajam u roku od nekoliko minuta online. Bjanko ček i ugovor o zajmu bit će vam poslani u roku od jednog do dva radna dana. Taj ček onda nosite sa sobom kada idete u kupovinu automobila.

Ček se u prodajnom salonu tretira kao gotovina, što poboljšava vašu pregovaračku poziciju. Također vam daje slobodu da kupite automobil od privatne osobe, pružajući vam više izbora.



Uz lošu kreditnu sposobnost, možete dobiti najniže stope s najviše opcija traženjem svog zajmodavca na mreži.

Vruća mjesta i uredski rad

Uspješni vlasnici kućnih tvrtki imaju nevjerojatnu motivaciju, radnu etiku i domišljatost. Pronašli su način da naizgled imaju sve, odnosno da