HEKLANJE

Kupnja naziva domene.

Domene su važan dio vaše web stranice, jedan od najvažnijih dijelova jer je to adresa koju će pojedinci koristiti za učitavanje vaše stranice. Dakle, važno je imati privlačan i lako pamtljiv naziv domene. Problem je u tome što previše pojedinaca koristi nazive domena koje im daje njihov davatelj internetskih usluga. Ovo nije ime koje želite da vaša web stranica ima ako se želite popeti na vrh i zaraditi što više novca. Morate iznajmiti ili kupiti vlastiti naziv domene koji ima veze s proizvodom ili uslugom koju nudite na svojoj web stranici.

Mnogo je načina na koje možete registrirati domene, odnosno nazive domena, a najčešće je to relativno jeftino, a ponekad je čak i besplatno. Jednostavno trebate malo istražiti kako biste pronašli naziv domene koji odgovara vašem poslovanju i odgovara vašem proračunu.



Još jedna stvar koju morate imati na umu kada registrirate domene jesu li nazivi dostupni, jesu li .com, .net ili .org, i ako jesu, koliko je istih domena dostupno s različitim završecima. Na primjer, ako vaša tvrtka prodaje gume i kupite naziv domene tiresrus.com tada ćete željeti znati jesu li tiresrus.net i tiresrus.org također dostupni. Ako je tako, također ćete ih htjeti kupiti i povezati ih sa svojom web stranicom kako biste prikupili više prometa.

Ako već imate postavljenu web stranicu s nazivom domene koji jednostavno koristite, ne morate početi ispočetka kada kupujete novi naziv domene. Sve što trebate učiniti je kupiti naziv domene ili imena koja adekvatno odražavaju vaše web stranice, a zatim postaviti svoju trenutnu web stranicu na novi poslužitelj koji će je povezati s nazivom domene koju ste kupili. To nije trenutno i obično traje nekoliko dana, ali se isplati jer sada ćete imati ozbiljan naziv domene koji pokazuje da je vaša web stranica ozbiljna, a ne šala. Nekoliko dana koje provedete čekajući transfer isplatit će vam se.

Dakle, samo naprijed i zakoračite u velike lige i nabavite svoje domene danas. Samo idite na web i pretražite imena domena i moći ćete provjeriti jesu li imena koja želite dostupna i ako jesu, moći ćete ih kupiti. Doista je tako jednostavno, stoga samo naprijed i isprobajte ga danas. Nadoknadit ćete malu investiciju u ime domene u tren oka, vjerojatno već prvog dana!

TEMU APP 100 E KUPON