HEKLANJE

Lasersko uklanjanje dlačica – osnove

TEMU APP 100 E KUPON

Lasersko uklanjanje dlačica svakim je danom sve popularnije. Većina nas ima svoje predodžbe o ovom liječenju. važno je upoznati znanost i umjetnost laserskog uklanjanja dlačica prije nego što se odlučite na lasersko uklanjanje dlačica.

Što je laser – laser je koncentrirana zraka svjetlosti koja se sastoji od jedne valne duljine. Ova zraka ne raspršuje svjetlost uokolo, već je fokusira na jednu točku. Stoga je emisija energije vrlo visoka. U uklanjanju dlačica ova se laserska energija koristi za zagrijavanje i spaljivanje folikula dlačica. Puni naziv lasera je pojačanje svjetlosti stimuliranom emisijom zračenja.



Kako laser uklanja dlake – kada je laser fokusiran na kožu, privlači ga pigment folikula dlake. Laser zagrijava folikule dlake i spaljuje je u korijenu. Što je boja kose tamnija, rezultati su bolji. Slično tome, koža bi trebala biti svijetle boje, inače koža također privlači laser i dobiva mjehuriće. S najnovijim razvojem ova mogućnost se eliminira, ali morate razgovarati sa svojim liječnikom o boji kose i kože i očekivanim rezultatima.

Saznajte više o broju tretmana koji bi vam mogli biti potrebni, očekivanim rezultatima, nuspojavama i stručnosti tehničara prije nego što nastavite s tretmanom.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

TREBA LI NAM GODIŠNJI ODMOR?

Posao, obaveze, veliko izlaganje stresu sve to rezultira pregaranjem i tijela i duha koji očajnički vape za odmorom. Lako možete

Mjere za kulturu

Ministarstvo osniva krizni fond kako bi pomoglo kulturnim institucijama. Krizni fond obuhvatit će različite djelatnosti u kulturi. Ministarstvo kulture osniva