HEKLANJE

Marketing članaka: dotjerajte vlastitu stranicu

TEMU APP 100 E KUPON

Direktoriji članaka izvrstan su način za slanje visokokvalitetnih članaka, da ih webmasteri pokupe, a za vas da dobijete sjajne povratne veze na svoju stranicu. Ipak, svi imenici imaju ograničenja i ta ograničenja mogu ograničiti broj kvalitetnih veza koje stavljate unutar tijela vašeg članka ili ih u potpunosti ukloniti. Ako vodite vlastitu stranicu, ova pravila nemaju utjecaja na to kako upravljate svojom stranicom. Slijedi nekoliko strategija koje sam primijenio, a koje ne samo da su mojoj web stranici dale rang Google stranice 6, već su mi pomogle da povećam izloženost mojih članaka na internetu.

Puno poveznica. Moji članci imaju okvir s resursima sličan onima koji se nalaze u imenicima članaka, ali ne stajem tu. Unutar teksta članka često dodajem dodatne poveznice, ponekad puno poveznica na druge stranice. Ne moraju biti na stranicama koje ja vodim, već na drugim stranicama visoke kvalitete. Ako pišem članak o Fordovim automobilima, bolje vjerujte da imam poveznice na stranice za Ford Mustang, Explorer i sva druga vozila koja spomenem. Čini se da Google voli ove vrste stranica jer su i neki moji članci visoko rangirani. Jedan je članak već oborio rang stranice na 4!



Dodajte slike. Slika govori tisuću riječi… Slika može pomoći da vaš članak izgleda profesionalnije. Također ću koristiti logotip tvrtke, ako imam izričito dopuštenje. S nekim svojim poveznicama i slikama hiperlinkovat ću ih na druge stranice na mom web-mjestu ili na sve druge web-mjesta.

Dobrodošli roboti. Spomenuo sam u drugom članku da je Googlebot moj prijatelj. Učinite sve što je moguće da vaša web-lokacija bude svježa, čista i jasna i izbacite sve što izgleda neželjeno. Većina mojih članaka također ima potrebne AdSense oglase na sebi djelomično kako bih zaradio, ali i da mi kažu jesu li prikazani oglasi povezani s člankom koji sam napisao. Gotovo bez iznimke jesu, ali morate ponovno provjeriti kako biste to potvrdili.

Dakle, zašto prolaziti kroz sve ove nevolje? Nadamo se da ćete sebi donijeti dodatni posao. Većina posla koji dobivam je izravno s moje stranice, koju sam postavio tek 31. svibnja 2005.! Nije loša prošlost, slažete li se? Ako ja mogu, možeš i ti! Što čekaš? Započnite već danas.

5 grešaka kod mršavljenja

Svjedoci smo raznih pogrešaka koje se čine prilikom mršavljenja. Postoje razne teorije koja je prehrana dobra za nas i koji