HEKLANJE

Marketing članaka: isplati li se?

TEMU APP 100 E KUPON

Ako je vaša web stranica rangirana na vrhu tražilica, to će vam omogućiti protok prometa spreman za čitanje, kupnju ili interakciju s vašom web stranicom. Postizanje ovog visokog ranga na prvoj stranici u glavnim tražilicama kao što su Google, Yahoo i MSN izuzetno je teško i dugotrajno.

Tražilice dosta primjećuju broj i kvalitetu dolaznih veza na vašu stranicu. Tradicionalno, webmasteri šalju zahtjeve za poveznice, tražeći razmjenu poveznica, ali to postaje sve neučinkovitije jer automatizirani roboti spamiraju adrese e-pošte ljudi.



Internet trgovci koji poznaju metode sada koriste podneske članaka. Evo kako to radi. Webmaster piše članak o temi svoje stranice, uključujući povratnu vezu na svoju stranicu. Zatim to šalju u razne imenike članaka. S druge strane, neki od ovih imenika članaka navode ovaj članak i njegovu povratnu vezu te ga također distribuiraju svim svojim članovima. Neki to čak prenose na druga mjesta s člancima.

Međutim, to ručno može potrajati dugo. Mora se dogoditi puno kopiranja i lijepljenja članaka, morate se prijaviti i odjaviti sa stranica, a cijela stvar može biti vrlo zamorna. Tijekom proteklih 6 mjeseci objavljeni su novi proizvodi koji su umanjili dosadu pri podnošenju članaka. Oni poluautomatski odlaze na relevantna mjesta i šalju vaš članak, prijavljuju se umjesto vas i popunjavaju obrasce vašim člankom. Oni mogu biti velika ušteda vremena.

Konačno postoje nove usluge koje zapravo pokreću i šalju vaše članke besplatno drugim velikim imenicima. Oglašavaju se na stranici vašeg članka na njihovoj stranici. Ovo je situacija u kojoj svi dobivaju. Pisac članaka dobiva vrijedne povratne veze na svoju stranicu ili njihov sadržaj koji čita mnogo ljudi, veliki imenik članaka dobiva dodatni sadržaj i prihod od oglašavanja, tako da su svi sretni.

Toplo preporučamo pisanje članaka za marketing vaše web stranice, može potrajati malo vremena, ali s ovdje navedenim uslugama ne mora biti tako bolno kao što je nekad bilo.

Zombi na webu

Mojih prvih 40 dana iskustva kao lutke, bez pojma o mreži Kad sam prvi put došao na ideju da sam