HEKLANJE

Na Fakultetu? Pronađite najbolju studentsku kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditna kartica za studente ima visoke godišnje naknade i kamate. Studentska kreditna kartica ne zahtijeva supotpisnika, budući da je kreditni limit nizak i ako se limit prekorači morate imati supotpisnika. Ovaj supotpisnik bit će odgovoran za plaćanje. Studentske kreditne kartice dostupne su online, a možete birati prema potrebama kreditne kartice.

Vodeće studentske kreditne kartice nude 0% APR-a do šest mjeseci na prijenose stanja, gotovinske predujmove i kupnje, što vam omogućuje da ne kasnite s plaćanjem kreditnom karticom. Ali prije korištenja kartice morate biti sigurni u odredbe i uvjete. APR-ovi za studentsku kreditnu karticu iznad su uobičajenih stopa, ali ako netko odluči platiti ostatak prije razdoblja odgode, onda je to dovoljno. Neke kreditne kartice nemaju godišnje naknade i omogućuju vam upravljanje računom online.



Odabir prave kartice

Dok pretražujete na internetu, možete naići na studentske kreditne kartice. Nakon što dobijete popis, usporedite ih jedne s drugima i potražite karticu s niskim kamatama i bez godišnjih naknada. Uvijek je bolje imati običnu studentsku kreditnu karticu. Kad se barem jednom dočepate kreditne kartice.

Kako koristiti

Različite studentske kreditne kartice nude brojne ponude i studenti bi trebali odabrati kreditnu karticu bez godišnje naknade i s niskim kamatama. Kreditni limit ne smije se prekoračiti. Plaćanje treba izvršiti u istom mjesecu. Nakon što uspijete imati običnu studentsku kreditnu karticu, možete se prijaviti za druge kreditne kartice. Ispravno korištenje kreditne kartice može zadržati dobru ocjenu; inače ćeš bankrotirati u mladosti i propasti.

Brzi tečaj o kreditnim rezultatima

Sjednete da prvi put pogledate svoje kreditno izvješće. Ako su vaši rezultati iznad 720, čestitamo! Imate izvrsnu kreditnu sposobnost; prestani