HEKLANJE

Načini plaćanja za vaš sljedeći odmor

TEMU APP 100 E KUPON

Bilo koje doba godine može biti pravo vrijeme za planiranje vašeg sljedećeg odmora – i kako ga platiti. Evo nekoliko savjeta za uštedu ili dodatnu zaradu kako biste ovogodišnji odmor učinili posebnim:

• Postavite “kasicu prasicu” za godišnji odmor i redovito doprinosite. Radije skuhajte kavu kod kuće nego da je kupujete na putu do posla i uplatite razliku. Kad djeca prekrše kućni red, oduzmite im 1 dolar od džeparca i ostavite ga za odmor.



• Dogovorite se da se dio vaše plaće automatski položi na štedni račun za godišnji odmor. Sve veći broj poslodavaca nudi izravne depozite koji se mogu podijeliti na različite račune.

• Rano rezervirajte svoje planove za odmor. Većina stručnjaka potiče obitelji da rano rezerviraju letove ili hotele, prije nego što se mjesta i sobe počnu popunjavati, a cijene rastu. Također potražite posebne ljetne ponude koje nude mnoge popularne destinacije na svojim web stranicama.

• Potražite dodatne izvore prihoda. Na primjer, možete postati predstavnik izravne prodaje. Izravna prodaja uključuje prodaju proizvoda i usluga kod kuće ili na radnom mjestu (mislite na Avon ili Pampered Chef). Na ovaj se način prodaje širok izbor proizvoda i usluga, od kozmetike i odjeće do potrepština za kućne ljubimce i posuđa.

Prema Amy Robinson iz Udruge za izravnu prodaju (DSA), tvrtke za izravnu prodaju godišnje prodaju robu i usluge u vrijednosti od 30 milijardi dolara.

“Izravna prodaja je rastući posao i fleksibilan, obiteljski način da zaradite dodatni novac za obiteljski odmor”, rekao je Robinson.

Uvod u Aol Wireless Uk Broadband

AOL je jedan od vodećih svjetskih pružatelja internetskih usluga. AOL UK usluga širokopojasnog interneta također je jedna od najčešće korištenih