HEKLANJE

Najbolje strategije za online odobrenje zahtjeva za kreditnu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice bile su popularan oblik kupnje predmeta na “naplativi” ili posuđeni rok.

Prednosti posjedovanja kreditne kartice su:



1. Sigurnost, jer ne morate nositi veliku količinu gotovine za kupnju određenih artikala.

2. Praktičnost. U slučaju da se mora kupiti artikl koji je odmah potreban (a nema gotovine), može se kupiti kreditnom karticom

3. Novčani predujmovi. Kupnje koje zahtijevaju plaćanje gotovinom i dalje mogu biti prilagođene kreditnom karticom putem značajke gotovinskog predujma. Ovo funkcionira kao obična transakcija na bankomatu (naravno, uz odgovarajuću kamatnu stopu)

Nedostaci

1. Kamatna stopa. Za razliku od kupnje gotovinom, troškovi kreditne kartice dolaze s odgovarajućom kamatom (osim ako se ne plate prije roka). Potrošač bi trebao biti svjestan različitih kamatnih stopa koje nude različite kartičarske kuće. Čovjek mora odabrati način plaćanja (plus kamatnu stopu) koji bi najbolje odgovarao njegovoj ili njezinoj platežnoj sposobnosti.

2. Pretjerano korištenje. Potrošač je sklon kupnji stvari koje mu zapravo nisu potrebne ili uključene u proračun ako ima kreditnu karticu spremnu za korištenje.

3. Godišnje naknade. Bilo da netko odluči koristiti svoju karticu, nakon aktivacije će se naplaćivati godišnje naknade.



4. Ostali troškovi. Kašnjenje plaćanja tijekom jednog obračunskog razdoblja izazvalo bi dodatne troškove.

Mrežno odobrenje kreditne kartice obično je daleko lakše od ručnih prijava koje zahtijevaju ispunjavanje raznih obrazaca prije nego što se može obraditi. Također je vjerojatnije da će tvrtka primiti vašu prijavu u kraćem vremenskom razdoblju u usporedbi s slanjem obrazaca poštom.

Za brže online odobrenje kreditne kartice uzmite u obzir sljedeće:



1. Ne ostavljajte neodgovorene retke, osobito one označene crvenom zvjezdicom.

2. Nakon završetka online prijave, odmah pošaljite bilo e-poštom ili faksom potrebne dodatne zahtjeve.

3. Uzmite u obzir da kartične tvrtke daju prioritet aplikacijama sljedeće skupine ljudi:
– bračni parovi



– osobe s kućom ili automobilom pod hipotekom

– osobe koje uzdržavaju više osoba

4. Odaberite tvrtke koje izdaju kreditne kartice koje imaju promotivnu ponudu u procesu prijave, velike su šanse da se promotivne ponude nude zbog niske stope prijava, stoga je određivanje prioriteta vašem ulasku siguran pogodak.

Logika je da što više obaveza podnositelj zahtjeva ima, to je vjerojatnije da će koristiti kreditnu karticu, što je ekvivalentno većoj zaradi (kroz kamate) s njegove strane.