HEKLANJE

Napredne umjetničke upute za Photoshop

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste korisnik Photoshopa s radnim znanjem o osnovama, mogli biste uživati u tutorijalima za Advanced Artistry Photoshop. S ovim paketom obuke srednje razine možete usavršiti neke vrlo napredne Photoshop vještine. Evo što ćete naučiti.

Uvodni CD će vam reći sve o tečaju i instruktoru, uključujući neke savjete o tome kako najbolje učiti iz Photoshop vodiča. Naučit ćete o tehničkim aspektima prezentacije i njezinim varijacijama s Maca na PC.



Sljedeći CDS s uputama za Photoshop zove se Utilities. Osnove stroja uključene su u ovaj plan lekcije, kao i postavke PS-a i bitni prečaci. Naučit ćete navigacijske prečace, kao i one za slike, alate i radni prostor.

Dobit ćete brzi pregled svih tehnika pritiskanja tipki i Photoshop super prečaca i pomoć pri postavljanju vlastitog radnog prostora.

Sljedeći vodič za Photoshop bavi se temom retuširanja. Na ovom CD-u naučit ćete profesionalne tehnike retuširanja, kako procijeniti Photoshop sliku, kako analizirati histogram, kao i kontrast, osvjetljenje i teksturu.

Naučit ćete kako napraviti analizu fokusa i upravljati kontrolama kontrasta. Naučit ćete detalje razina kontrasta i upotrebu svake razine. Naučit ćete koristiti krivulje za poboljšanje boje i napredne tehnike za izbjegavanje zasićenja.

Ovi Photoshop vodiči će vas također naučiti koristiti patch tool i healing brush, te snimati i izbjegavati demonstracije bez uništenja. Također ćete savladati tehniku smanjenja crvenila očiju.

Napredni umjetnički vodiči u ovom paketu lekcija za Photoshop također će uključivati CD koji uči kako prilagoditi fokus i središte interesa, kako izoštriti fokus, kako poboljšati dubinu polja i kako loviti ili spaljivati rubove.

Na CD-u za likovno umjetničko toniranje učite srednje i napredne tehnike izrade crno-bijelih fotografija iz originala u boji, kako raditi i stvarati tonove sepije, tonove selena, digitalne cijanotipije i karte s gradijentima.



Lekcije o efektima umjetničke fotografije uključuju meko fokusiranje, anđeosko i dramatično poziranje, visoki kontrast i visoke ključeve te unakrsno procesiranje.

U ovaj Photos hop tutorijal uključeno je ovladavanje finim tehnikama za kožu ljudi, davanje izgleda savršene kože, blistave i dramatično sjajne kože, napredne tehnike izgleda metalne kože, infracrvene i prozirne kože te korištenje karata za pomicanje.

Tehnike prirodnih medija i krajolika podučavaju se iu naprednim umjetničkim tutorijalima za Photoshop.



Poboljšanje neba i dodavanje neba s drugih fotografija tehnike su koje se podučavaju, kao i korištenje kistova povijesti i povijesti umjetnosti, paljenje i izbjegavanje bez destrukcije.

Ako želite stvoriti profesionalni ručno nacrtani izgled, možete savladati tu tehniku kroz Photoshop tutorijale, a također možete naučiti akvarel, logotipe i vektorske ilustracije. Satovi ručnog nijansiranja su raznoliki i uključuju bojanje u boji i podešavanje slojeva.

Mreža i tehnološka svjetla, linije TV skeniranja, povlačenje piksela te rubovi i obrubi koji su meki, obojani, zakošeni ili spaljeni, sve su lekcije naprednog umjetničkog Photoshopa.