HEKLANJE

Neophodne stvari za kosu. Novo istraživanje otkriva navike njege kose američkih žena

TEMU APP 100 E KUPON

Davno su prošli dani tjednog “pranja i postavljanja” u kozmetičkom salonu. Danas – bez obzira na vrstu kose – postoje proizvodi i frizure stvoreni za vas.

Nova internetska anketa koju je naručila Regis Corporation, a provela Impulse Research Corporation na 1631 žena diljem SAD-a otkriva da mnoge od njih ne iskorištavaju prednosti današnje “tehnologije kose”. Na temelju svojih otkrića, Regis je sastavio popis nekih bitnih stvari za kosu:



• Promijenite boju prema godišnjim dobima: s današnjim napretkom u boji, možete je prigušiti, istaknuti ili miješati. Mary Gail Hall iz Regis Salona predlaže da svoju boju uskladite s količinom sunca u sezoni. “Ljeti dodajte pramenove svojoj kosi kako biste je posvijetlili. U jesen dodajte malo niskih pramenova na kosu i malo potamnite.”

• Zaštitite svoju boju kose: Ako ste među 71,3 posto žena koje farbaju kosu, zaštitite svoju boju posebno formuliranim šamponom za farbanu kosu, koji pomaže u održavanju prave boje. Neki od najpopularnijih uključuju Regis designLINE Color Care šampon i regenerator, Matrix color.smart i Redken Color Extend.

• Koristite proizvode za oblikovanje: Gotovo sve ispitane žene (98,9 posto) koriste regenerator, ali manje od 50 posto njih koristi bilo kakve proizvode za oblikovanje ili završnu obradu, poput spreja, gela, voska, pomade ili kapi za sjaj. S današnjim napretkom tehnologije za kosu, proizvodi za oblikovanje čine razliku u izgledu i funkciji vašeg stila. Saloni usmjereni na proizvode kao što je Trade Secret nude sve vrhunske, profesionalne marke za njegu kose, uključujući Paul Mitchell, Sebastian i Matrix. Niste sigurni koji upotrijebiti? Stilisti i savjetnici za ljepotu tvrtke Trade Secret mogu preporučiti savršen proizvod za vaš tip kose.

Više zadataka: vrijeme s obitelji može biti naporno. Uštedite vrijeme dovodeći sve u svoj lokalni trgovački salon bez zakazivanja termina, kao što je MasterCuts, gdje se stilisti mogu pobrinuti za cijelu obitelj. I zapamtite, kako bi svi izgledali sjajno, ostanite na rasporedu njege kose od šest do osam tjedana.