HEKLANJE

Obagi Exfoderm Forte – Njega kože

TEMU APP 100 E KUPON

Obagi Exfoderm Forte je formuliran za korištenje na masnoj, debeloj koži, s velikim porama ili gruboj koži. Proizvod Obagi Exfoderm Forte je losion koji sadrži alfa hidroksi kiseline u jedinstvenoj umirujućoj bazi za toniranje i glatkoću vaše kože. Obagi Forte također pomaže u uklanjanju vanjskog sloja mrtvih stanica kože. Sastojci uključuju: pročišćenu vodu, glikolnu kiselinu, trietanolamin, emulgirajući vosak nf, glicerin, mliječnu kiselinu, kaprilni/kaprinski triglicerid, kalaya ulje, stearinsku kiselinu, metilparaben, cetilni alkohol, dimetikon, propilparaben i kompleks 272.

Obagi Exfoderm Forte idealno bi trebalo nanijeti na kožu prije nanošenja Nu-Derm Sun fadera. Obagi Exfoderm je losion za piling koji sadrži fitinsku kiselinu, koja je puno nježnija od AHA kiselina. Općenito, Obagi kremu za sunčanje treba nanijeti nakon nanošenja Obagi Exfoderma ili Obagi Exfoderma Forte.



Vraćanje zdravlja vaše kože neće se dogoditi ako samo liječite simptome. Kako biste postigli i održali zdravlje svoje kože, prvo morate riješiti sve temeljne probleme i početi stimulirati rast novih, zdravih stanica kože. Ako mislite da biste mogli imati zdravstveno stanje, obratite se svom liječniku odmah prije korištenja bilo koje Obagi linije proizvoda. Zatim, nakon što ste odlučili započeti s tretmanom kože, prvo trebate upotrijebiti Obagi Exfoderm ili Exfoderm Forte, a zatim na njega nanijeti Obagi Sun fader.

Obagi je jedno od najpriznatijih imena u industriji njege kože i zdravlja, a sada možete kupiti ove vrhunske proizvode za njegu kože iz udobnosti vlastitog doma i dobiti ih pravo na vaša vrata, u potpunoj privatnosti. Za razliku od većine drugih tradicionalnih proizvoda za njegu kože koji liječe samo probleme koji se javljaju na površini vaše kože, Obagi linija proizvoda djeluje na staničnoj razini.

Dijeljenje osjećaja – s kim?

Kad dijelimo svoje brige i osjećaje, želimo biti shvaćeni, a ne osuđivani. Prepoznavanje ljudi koji mogu uspješno igrati ovu ulogu