HEKLANJE

Objavljivanje članaka ključna je komponenta internetskog marketinga

TEMU APP 100 E KUPON

Često kada komuniciram s drugim webmasterima i spomenem temu pisanja članaka, često dobijem odgovor poput “Radije bih imao korijenski kanal, jednostavno ne znam pisati”, ili “moj pravopis je užasan i moj gramatika nije puno bolja”. Po mom mišljenju, prvi izgovor je samo stvar stava. Potonji izgovor nailazi na gluhe uši jer glavni programi za obradu teksta imaju dobre mogućnosti provjere pravopisa i gramatike.

Ne govorimo o nečemu što bi se kvalificiralo za Pulitzerovu nagradu u književnosti, samo o člancima koji se bave temom koja bi mogla biti od interesa za grupu ljudi koji bi također mogli biti zainteresirani za vaš konkretan poslovni prijedlog ili aktivnost.



Iako nije tako dramatična kao dilema sveučilišnog profesora “objavi ili nestani”, mnogi trgovci na Internetu otkrili su da su publicitet i promet koji članci mogu donijeti na njihove web stranice drugi po važnosti nakon stvarne prodaje.

Kada pišete članke, počnite tako da jasno definirate o čemu želite pisati. Usredotočite se na temu i opću poruku koju želite prenijeti. Ponekad ćete započeti s naslovom i proširiti se odatle, a ponekad će naslov biti zadnja stvar koju razvijate.

Organizirajte svoj materijal (bilo da se radi o znanju, mislima ili mišljenjima) u logičan slijed ili poredak. Ne pokušavajte dobiti gotov proizvod u prvom nacrtu. Samo pustite svoj um i riječi da teku i zapišite neke stvari na papir. To se može dogoditi u jednoj sesiji ili, za duže članke, može se napraviti u nekoliko grubih nacrta sesija možda razbijenih u logične dijelove onoga što će na kraju postati vaš gotov članak.

Nakon što završite s grubim stvarima, vrijeme je da napravite svoje ispravke, izravnate grube rubove i možda malo žonglirate u smislu organizacije. Provucite svoj tekst kroz alat za provjeru pravopisa/gramatike u svom programu za obradu teksta i napravite odgovarajuće prilagodbe/ispravke.

Sada kada je tijelo teksta koji ste stvorili “tehnički čisto” sa stajališta pravopisa/gramatike i kada ste zadovoljni s organizacijom, vrijeme je za završno oblikovanje ili poliranje kako biste osigurali čitljivost (koja može, ali i ne mora biti riječ, ali tražit ću pjesničku dozvolu i upotrijebiti je). Pročitajte svoj članak naglas u sebi i osjetite kadencu ili ritam. Na čitljivost cijelog članka može se utjecati promjenom redoslijeda riječi i/ili zamjenom jedne riječi sličnog značenja drugom. Konačni cilj je pozvati čitateljstvo.

Mnogi poduzetnici i profesionalci koriste svoje članke kao ključnu komponentu u pokretanju uspješne karijere zarađujući vrlo značajne prihode. Upamtite, što se tiče pisanja članaka, bolji ste nego što mislite da jeste… sve ovisi o stavu.

Prijave za kreditne kartice 101

Kreditne kartice su sveprisutne i relativno ih je lako nabaviti. Proces uključuje ispunjavanje obrasca zahtjeva za kreditnu karticu, što je