HEKLANJE

Odaberite model izvrsnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Mnogi od nas sanjaju o financijskoj slobodi i mogućnosti da žive i rade bilo gdje u svijetu. Međutim, vrlo malo njih ostvari svoj san. Znamo da internet nudi svijet mogućnosti za poslovanje i učenje. Količina informacija može biti preopterećena i jest. Gdje se počinje?

Moje iskustvo u području osobnog razvoja datira iz 1988. Točnije, privuklo me neurolingvističko programiranje (NLP) i prakticiram NLP kako bih postigao rezultate koje želim u svom životu. NLP je studija izvrsnosti i načina na koji koristimo jezik uma da dosljedno postignemo rezultate koje želimo. Prije nego što možemo ostvariti uspjeh u fizičkom svijetu, moramo razviti način razmišljanja za uspjeh. Osnažujuće uvjerenje da ljudi imaju sve potrebne resurse u sebi. Sve što netko drugi može učiniti, mogu i ja, sve dok znam kako oni to rade iznutra u svom umu i izvana u svom ponašanju ili postupcima. Ako namjeravate uložiti svoj trud u modeliranje nekoga, mogli biste izabrati model izvrsnosti, a ne model prosječnosti.



Zamislite da prvi put krećete peći kolač. Zamislite koliko je teško kad biste sve morali započeti ispočetka, uključujući pronalaženje recepta, kupnju sastojaka, njihovo slaganje u pravom redoslijedu i zatim pečenje, a nikada prije niste vidjeli niti probali takvu vrstu kolača . Što ako imate stručnjaka koji će vam dati jednostavne upute korak po korak, a svi potrebni sastojci su postavljeni pred vama? Tu je i gotov proizvod tako da znate kako konačni izvrsni ishod izgleda, zvuči, osjeća se, miriše i ima okus. Vi samo trebate obaviti posao i možda tu i tamo donijeti nekoliko odluka o izbornim sastojcima, npr. orasima ili čipsu od čokolade. Morate vjerovati da možete napraviti izvrsnu tortu, zatim slijediti upute i raditi na njima.

Može li biti tako jednostavno iu affiliate marketingu u internetskom svijetu? Da, i morate odabrati model izvrsnosti. Nađite etabliranog stručnjaka, nekoga tko je prošao teške jarde i točno zna što funkcionira, a što ne. Pobrinite se da osoba dosljedno proizvodi uspješne rezultate tijekom vremena, a ne samo bljesak u tavi. Provjerite njegovu/njezinu evidenciju. Odaberite provjeren internetski marketinški sustav po principu “ključ u ruke” koji možete lako pratiti i koji također pruža brzu podršku ako zapnete.

Postoje tri elementa koja su ključna za profitabilnost internetskog poslovanja: opseg ciljanog prometa, učinkovita prodajna kopija i učinkovita isporuka proizvoda ili usluga. Sva tri elementa moraju djelovati vrlo učinkovito da bi uspjela. To znači da trebate imati dobar marketinški sustav kako biste potencijalne klijente privukli na svoju web stranicu, koristan sadržaj i prodajne kopije kako biste potencijalne klijente pretvorili u kupce te sredstva za prihvaćanje plaćanja i isporuku robe ili usluga. Ako biste krenuli od nule, trebali biste osigurati da se svi dijelovi razvijaju paralelno i da su spremni za besprijekoran rad zajedno. Ljepota započinjanja s provjerenim marketinškim sustavom po principu “ključ u ruke” koji je već povezan s uspostavljenim proizvodima ili uslugama je u tome što se možete usredotočiti na učenje i svladavanje umjetnosti affiliate marketinga, što je samo jedan od tri elementa. Ostalo dvoje je već zbrinuto. Na taj način možete brzo pratiti svoje internetsko poslovanje prema tome da postane profitabilno i održivo u relativno kratkom vremenskom razdoblju. Čini krivulju učenja manje strmom i kraćom.

Što ako strastveno želite stvoriti internetsko poslovanje temeljeno na vlastitim originalnim idejama? Ako ne znate kako to učinkovito plasirati na internet, toplo bih vam preporučio da se prijavite za provjereni sustav affiliate marketinga po principu “ključ u ruke” jer ćete učiti radeći. To je kao da se prolazi kroz razrađeni primjer u standardnom udžbeniku, osim što to nije simulacija; zarađivat ćete pravi novac dok učite. Nakon što ga svladate, možete uključiti drugu tvrtku u isti sustav i fino je prilagoditi za svoju novu tvrtku.

Vrlo je važno da najprije ovladate modelom izvrsnosti koji ste odabrali oponašati, tako da vjerno slijedite upute i budete mu potpuno predani. Ako ste tip osobe koja voli eksperimentirati ili samo želite to raditi na svoj način, učinite to nakon što to savladate i dobit ćete pritjecati. Vjerujte da ako drugi mogu, možete i vi. Pripremite smjesu za kolač prema uputama, ispecite je u pećnici i uživajte. Stvarno možete imati svoj kolač i pojesti ga.