HEKLANJE

Odaberite svog mentora Prvi korak kako stvoriti i prodati svoju prvu e-knjigu

TEMU APP 100 E KUPON

Kako stvoriti i prodati svoju prvu e-knjigu (1)
Vodič u deset koraka za početnike

Prvi korak: Odaberite svog mentora



U sljedećim odlomcima trebali biste moći pronaći nekoliko neophodnih činjenica o mentoru. Ako postoji barem jedna činjenica koju prije niste znali, zamislite kakvu bi razliku mogla napraviti.

Prvi izbor koji početnik mora napraviti je odabrati mentora. Zašto je to tako važno? Ako želite napraviti nešto što nikada prije, vrlo je logično slijediti nečije korake kako biste uspješno završili svoj projekt. U ovom slučaju, prvi važan korak, koji predlažem učiniti, jest potražiti mentora. Netko tko je uspješno završio svoju prvu e-knjigu i uspješno je prodao.

Danas je vrlo lako pretražiti sve. Samo guglaj. Možete upisati “writing ebook” i gledati rezultate. Većina web stranica koje ćete dobiti na zaslonu dat će vam opciju pretplate na besplatni e-tečaj.

Pretplatite se na njih 3-4 i sakupite informacije. Naći ćete i mnogo besplatnih e-knjiga na tu temu. Pročitajte e-poštu i e-knjige i odaberite koga želite pratiti.

Mora postojati barem jedan mentor, kojeg ćete voljeti i poštovati. To bi moglo biti nešto u njegovom stilu, snažna logika ili duboko znanje. Što god to bilo, samo slijedite svoj unutarnji glas i napravite izbor.

Nakon što odaberete, slijedite svog mentora. Proučite njegov/njezin sustav u potpunosti. Kupite njegov ili njezin proizvod i slijedite ga, korak po korak. Ovo nije lak put, pogotovo na početku.

Ponekad najvažniji aspekti nisu odmah očiti. Nastavite čitati kako biste dobili potpunu sliku.



Odabirom jednog mentora i držite se njega/nje, rješavate jedan od najozbiljnijih problema današnjice – preplavljenost informacijama. Većina početnika potpuno je šokirana količinom dostupnih informacija o svakoj temi koju odaberu, što dovodi do tzv. paralize. Zato budite čvrsti i donesite odluku što prije, kako biste što prije preboljeli tu bolest.

Možda ćete kasnije, kako budete napredovali u svom poslu, pronaći mnoge druge mentore, i oni bi mogli biti mnogo bolji od vašeg prvog, ali to trenutno nije važno. Vaša prva e-knjiga mora biti gotova i morate slijediti savjete koji dolaze iz jednog cijenjenog izvora i to je to.

Inače ćete otkriti da stalno tražite nove informacije i dani prolaze bez obavljenog ijednog stvarnog posla. Dajte sebi dovoljno vremena za istraživanje mentora i stavite rok za odabir.



Za to vam neće trebati više od 7-10 dana.

Koncentrirajte se na zadatak. Uložite marljive napore u proučavanje dostupnih informacija o pisanju i izdavanju e-knjiga, a zatim donesite odluku i držite je se do kraja projekta.

Ovdje je mjesto da otkrijem tko je moj mentor. Odlučio sam slijediti savjete Briana Campbella. On je milijunaš koji je sam stekao i izgradio svoje carstvo od nule. On nudi kompletan Internet Profit Mentor Program za početnike, potpuno besplatno. U ovom programu on podučava stvari za koje drugi gurui naplaćuju stotine i tisuće dolara.



Postoji i prekrasan forum na kojem možete pronaći profesionalne odgovore na mnoga svoja pitanja.

Potražite sljedeći korak dva: Zašto e-knjiga?

Teo Gee

Bicikl: Za zabavu i fitness

Aerobni fitness ima mnoge prednosti Izvrsno zdravlje temelji se na aerobnoj snazi, fleksibilnosti i kondiciji. Sve ovo je značajno. Za