HEKLANJE

Ogulite one oštećene vanjske slojeve kože

TEMU APP 100 E KUPON

Sunce, stres i zagađenje mogu pridonijeti nesavršenostima vaše kože. Srećom, postupci pilinga mogu ukloniti te nesavršenosti i vratiti godine unatrag.

Ogulite one oštećene vanjske slojeve kože



Koliko god željeli vjerovati u suprotno, naš svakodnevni život pojavljuje se na našem tijelu na jednom očitom mjestu – licu. Muškarcima, pomalo istrošeni izgled može biti privlačna opcija, kao i njegovana sijeda kosa. Kod žena, mrlje na licu, bore i neujednačena pigmentacija mogu dovesti do nezadovoljstva velikih razmjera. Pilinzi nude jednu opciju za suzbijanje utjecaja.

Piling za lice osmišljen je kako bi vašoj koži vratio mladenački izgled. To nije oblik faceliftinga niti operacija per se. Umjesto toga, to je tehnika u kojoj se vanjski sloj vaše kože doslovno ljušti kako bi se otkrila nova koža ispod. Tehnika može proizvesti dinamičke rezultate kada je cilj riješiti bore i mrlje. Također se može koristiti za njegu kože oštećene od pretjeranog izlaganja suncu ili koja ima neujednačenu pigmentaciju. Važno je napomenuti da piling nije dizajniran niti će postići bilo kakvu vrstu liftinga za dijelove lica koji su se spustili, uključujući kapke. Takve restauracije zahtijevaju operaciju faceliftinga.

Za razliku od kirurškog zahvata, piling nije za svakoga. To je zato što je piling najbolji samo za određene tipove kože i pigmente. Trebali biste se posavjetovati s liječnikom kako biste saznali jeste li kandidat za postupak. Općenito, međutim, pojedinci sa svijetlom kožom i lakšim oštećenjima imaju najbolje prednosti.

Općenito, piling cijelog lica traje otprilike jedan do dva sata. Neki kandidati zahtijevaju manje opsežne pilinge i kao rezultat toga potrebno je manje vremena. Niste pod sedativima osim ako postoji specifičan razlog za vašu situaciju.

Nakon postupka imat ćete jedinstvene osjećaje. Nova koža je prvi put izložena zraku, tako da pulsiranje, trnci i tako dalje mogu biti uobičajeni. Vaš medicinski stručnjak može vam dati informacije o učinku na temelju vašeg specifičnog stanja kože i postupka.

Pilinzi su vrlo čest postupak. Oni mogu značajno promijeniti izgled bez potrebe za invazivnom operacijom.

Pilinzi za stariju kožu

Kako starimo, učinci izlaganja suncu i elementima mogu negativno utjecati na našu kožu. Pilinzi nude jedno rješenje za otklanjanje utjecaja