HEKLANJE

Poslovna kreditna kartica – kako pronaći pravu karticu

TEMU APP 100 E KUPON

Ovisno o vrsti posla koji imate, trebali biste odrediti koju ćete vrstu poslovne kreditne kartice dobiti. Baš kao što se potrebe ljudi razlikuju, tako se razlikuju i potrebe raznih poduzeća. Ovisno o tome je li vaše poslovanje u dobrom financijskom stanju ili ne, to bi također trebalo utjecati na zahtjeve vaše kreditne kartice. Vaša osobna banka redovito će vam slati zahtjeve za njihovu liniju kreditnih kartica koje mogu uključivati vrlo atraktivne značajke i pogodnosti. Svaki put kad dobijete to pismo bit će bolje.

Druge tvrtke također će vam poslati dodatne zahtjeve za poslovne kreditne kartice. Većina malih poduzeća, pa čak i velikih tvrtki, prvo će uzeti kreditnu karticu koju dobiju isključivo na temelju činjenice da je došla upravo od njihove bankarske institucije. Prije nego uopće pokušaju usporediti poslovne kreditne kartice, vlasnici tvrtki se mnogo puta prijave za te ponude zbog prepoznatljivosti i razine udobnosti koju im pruža lokalna institucija. Iako ovo zvuči sjajno, obično nije najbolja metoda. Da, kao tvrtka, željet ćete kreditnu karticu što je prije moguće dok druge kartičarske kuće možda neće znati za vaše postojanje. Iako će vaša prva prijava za poslovnu kreditnu karticu obično doći od vaše banke, nakon što se uspostavite kod državnih i saveznih agencija, zahtjevi bi trebali početi pristizati.



Novo poduzeće imat će nepostojeću kreditnu povijest, a također će imati različite potrebe od onih već uspostavljenih poduzeća. Tvrtke koje se bave izdavanjem poslovnih kreditnih kartica to znaju i ispravno predviđaju da će novi vlasnici malih poduzeća prije nego kasnije tražiti poslovnu kreditnu karticu. Tu dolazi do problema – kada želite jedan što je prije moguće umjesto da čekate da dobro istražite i odaberete jedan. Ali postoji puno bolje rješenje za nabavu kreditne kartice za vašu tvrtku.

Kao što možda već znate, Internet je neprocjenjiv izvor informacija. Ne predlažem da se prijavite dok vaša tvrtka nije registrirana u državnim i saveznim agencijama; međutim, sigurno možete izabrati one koji bi odgovarali vašem poslovanju prije nego što se ti dokumenti registriraju. Nakon što pripremite sve papire, prijavite se za ponudu poslovne kreditne kartice koja najviše odgovara vašoj vrsti poslovanja. Zvuči dovoljno jednostavno, zar ne?

Međutim, morate biti svjesni nekih stvari. Ako ste nova tvrtka, kartičarska tvrtka će prvo pogledati vašu osobnu kreditnu povijest. Ako ste osnovana tvrtka, izdavatelji kredita oslanjat će se na kreditnu povijest samog poslovnog subjekta, a ne na vašu osobnu kreditnu povijest. Jedan nedostatak u kreditnoj povijesti vaše tvrtke mogao bi zaustaviti prijavu na mjestu.

Ako ste jedini u svojoj tvrtki ili tvrtki koji koristi poslovnu kreditnu karticu, preporučio bih poslovnu nagradnu kreditnu karticu. Poslovnom nagradnom karticom može biti teško, ali ne i nemoguće, upravljati kada imate nekoliko kartica koje lebde među različitim zaposlenicima. Zaposlenici koji imaju kartice možda žele nagradne bodove za vlastitu osobnu upotrebu i možda neće biti voljni koristiti karticu onoliko često koliko biste vi to željeli. Zbog toga je teže tvrditi tko što dobiva od poticaja. Odvajate li nagradne bodove ili ćete sami iskoristiti bodove, i ako je tako, hoće li se drugi osjećati loše zbog toga što ste dobili nagrade? Naravno, nećete morati rješavati ovaj problem ako samo vi koristite karticu.

Poslovanje od kuće – početak

Mnoga poduzeća koja rade od kuće su ili samostalni vlasnik ili generalno partnerstvo. To su pojednostavljene metode razvoja poslovanja i

Otvoren Panamski kanal

Panamski kanal, umjetni kanal u najužem dijelu Srednje Amerike koji spaja Atlantski ocean s Tihim, pušten je u promet 7.