HEKLANJE

Poslovni coaching: treneri nisu samo za sport

TEMU APP 100 E KUPON

Sjećate li se kada ste bili malo dijete i kada biste gledali starije dijete kako igra sport, i pomislili biste kako su nevjerojatni? Zatim biste se, kako biste starili, bavili sportom i pokušavali raditi sve kao profesionalci. Međutim, iz nekog razloga nikada niste bili u mogućnosti učiniti stvari baš kao što su ih oni mogli učiniti.

Mislim da je jedna od najboljih stvari u bavljenju organiziranim sportom mogućnost učenja sporta od trenera. Sjećam se da sam kao jako mlad igrao košarku, imao sam odličnog trenera. Naučio me kako pucati, dodavati i driblati puno bolje nego što sam to mogao učiniti prije. Bio je u mogućnosti uspostaviti odnos sa mnom na način koji mi je pomogao da shvatim kako bolje igrati igru.



Mnogi uspješni poduzetnici koriste isti pristup kada pokušavaju stvoriti uspješan posao. Ponekad ti poduzetnici zatraže pomoć poslovnog trenera. Poslovno treniranje može se koristiti na mnogo različitih načina kako bi se pomoglo poduzeću da postane uspješno.

Poslovni trener se koristi kako bi pomogao osobi da svoj poslovni proces učini uspješnijim. Nemojte brkati poslovnog trenera sa konzultantom, jer se konzultant obično dovodi za savjet o jednom projektu ili nekoliko sličnih projekata. Poslovni trener je doveden da povede tvrtku na put koji će dovesti do sveukupnog uspješnijeg poslovanja.

Poslovno treniranje može pomoći mnogim različitim vrstama poduzeća, uključujući startupe, korporacije, mala poduzeća, pa čak i franšize. Ovi poslovni treneri obično imaju mnogo prethodnog iskustva u upravljanju poslom i mogu pomoći da svoje poslodavce usmjere u pravom smjeru kada se planiraju kritični procesi. Baš kao što se moj stari košarkaški trener mogao povezati sa mnom kako bi mi pomogao da bolje razumijem kako igrati košarku, poslovni trener također je tu da pomogne poduzetniku da shvati kako bolje i učinkovitije voditi posao.

Mliječni put do ljepote

Godinama je kozje mlijeko glavna namirnica u većini kultura. Nutricionistički je superiorniji od kravljeg mlijeka jer sadrži više hranjivih tvari,