HEKLANJE

Postignite usne koje se mogu poljubiti

TEMU APP 100 E KUPON

Svi gledamo modele u časopisima i glumice na televiziji i često se pitamo kako postižu da im usne budu tako lijepe. Svi imamo predodžbu da su potrebni samo skupi proizvodi za kopiranje izgleda glumica, pjevačica i modela na ekranima iu časopisima. Zapravo, i vi možete imati sjajne usne s pravim ružem i pravilnim načinom nanošenja. Usne su jedan od senzualnih dijelova tijela i mogu učiniti ženu privlačnom. Uzmimo za primjer uvijek poznate usne Angeline Jolie na kojima zavide mnoge žene diljem svijeta.

Stvaranje raskošnih usana koje se daju ljubiti ne mora biti uz korištenje skupih proizvoda za usne. Potrebna je samo vještina u nanošenju proizvoda kao i odabir prave nijanse koja bi pristajala uz vaš ten i ton kože.



Postoji nekoliko proizvoda i alata važnih za lijep izgled usana. Bitno je da imate olovku za usne, ruž i vjerojatno sjajilo za usne koje nije obavezno. Četkica za usne također bi bila koristan alat. Olovka za usne pomaže naglasiti prirodnu liniju usana i služi vam kao vodič pri nanošenju ruža za usne kako biste spriječili mrlje ili krvarenje. Važno je da ne povlačite liniju iznad vaše prirodne linije jer to ne izgleda dobro. Ako želite stvoriti iluziju većih usana, izbjegavajte to i umjesto toga upotrijebite sjajilo za usne ili svijetle nijanse ruža za usne kako biste stvorili puni izgled usana.

Neka vam olovka za usne uvijek bude oštra i vrlo je važno da je njezina boja u istoj nijansi kao i ruž za usne ili da bude u neutralnoj nijansi. Kada nanosite ruž za usne, bolje rezultate postižete korištenjem četkice za usne jer imate bolju kontrolu nad njom. Odaberite nijansu koja odgovara tonu vaše kože kako biste bolje istaknuli usne i privukli pozornost na njih. Nanošenje sjajila za usne može dodati sjaj i blještavilo, posebno ruževima koji su bez sjaja ili mat. Možete pronaći veliki izbor sjajila za usne koja vašim usnama daju svjetlucanje i sjaj.

Kako biste pravilno njegovali svoje usne, nanesite balzam za usne prije nanošenja bilo kojeg proizvoda za usne kako biste spriječili isušivanje i pucanje. Ako trebate više savjeta i tehnika o pravilnom nanošenju ruža za usne, uvijek možete provjeriti u mnogim izvorima na internetu.

DETALJI OKO PROPUSNICE

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je donio Odluku o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj. Stožer