HEKLANJE

Pouzdajte se u svoje znanje

TEMU APP 100 E KUPON

“Nečiji um, jednom razvučen novom idejom, nikada ne dobiva svoje izvorne dimenzije.” – Oliver Wendell Holmes

Tkanina američkih kućnih poslova sastoji se od raznobojnih tapiserija koje uključuju širok raspon iskustva. Statistike pokazuju da žene i starija radna snaga pronalaze novi put karijere u poduzećima od kuće.



Jedno od primarnih prodajnih mjesta u mnogim domaćim tvrtkama je roba znanja. Naći ćete mnoge kućne tvrtke koje pružaju informativna izvješća kao bonus za kupnju. Druge će stranice ponuditi e-knjige o određenoj temi za prodaju.

Prije nego što odbacite svoje znanje kao alat za prodaju, trebali biste razmotriti sljedeće.

Dovoljno je samo pogledati uspjeh mentorstva da bi se stekla slika o potrebi za informacijama o dobrom životu. Mentoring.org izvještava: “Više sati svaki dan milijuni djece u ovoj zemlji razgovaraju s odraslima, igraju se s njima, uče od njih i općenito su pod njihovom brigom u svojim programima izvan škole. S vremenom ti odnosi mogu prerasti i produbiti se u brižne veze koje pozitivno utječu na dobrobit djece.”

Nadalje, Mentoring.com navodi: “Brižni odrasli predstavljaju ključnu komponentu svih takvih napora da se pomogne adolescentima da uspiju u prijelazu u odraslu dob.”

Možda se pitate kakve veze ima mentorstvo s uspješnim poslovanjem s e-knjigama kod kuće i bili biste u pravu kada biste pitali kakva bi veza mogla postojati.

Činjenica je da živimo u društvu koje je podijeljeno i nepovezano. Dok su nekoć obitelji uglavnom živjele na istom mjestu i ti su članovi obitelji rutinski bili zaposleni na istom zanimanju, danas vidimo obitelji samohranih roditelja s malo obiteljske potpore koje pokušavaju naučiti djecu nekim stvarima koje bi možda trebale znati za budućnost. i osjećaj nedoraslosti zadatku.

“Ukoliko ne mislimo na druge i ne učinimo nešto za njih, propuštamo jedan od najvećih izvora sreće.” – Ray Lyman Wilbur



U suštini, nalazimo se na mjestu u povijesti gdje znanje o stvarima koje su nekad bile uobičajene sada žele na mnoge načine oni koji su, kao odrasli, došli do mjesta gdje žele popuniti praznine koje su propuštene u godinama njihovog odrastanja. Budući da je većina ove generacije dobro upoznata s internetom, isplativa distribucija znanja putem e-knjiga može pomoći generaciji žednoj za znanjem za koje ste možda mislili da je previše uobičajeno da nađe publiku.

Lakoća automatizacije prodaje preuzimanja e-knjiga čini ovo jednom od dostupnih poslovnih prilika za kućno poslovanje bez upotrebe ruku. Čak i ako ste odabrali drugu kućnu tvrtku, implementacija prodaje e-knjiga može osigurati iznenađujuću količinu preostalog prihoda koji se ne oslanja na osobnu realizaciju proizvoda.

Kratak sažetak interneta

Poput uvodnog čina za predstavu, telegraf, telefon i radio sudjelovali su u uvođenju svjetskog interneta. Internet je bez problema preuzeo