HEKLANJE

Prije nego što usporedite ponude kreditnih kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Razmišljate li o podnošenju zahtjeva za novu kreditnu karticu? Ako je tako, možda biste se trebali početi pitati koji je vaš osobni financijski cilj. Nakon što ste prepoznali vlastite potrebe, možete odabrati kategoriju kartice koju želite i započeti svoje putovanje usporedbom ponuda kreditnih kartica.

Za studenta koji se prijavljuje za prvu kreditnu karticu postoji niz dostupnih kreditnih kartica koje uključuju razne značajke. Pogodnosti svake kartice razlikuju se i mogu uključivati 0% APR uvodne, bez godišnje naknade i ponuđenih nagrada kao što su povrat novca, odabrana roba i zabava



Vrlo često studentska kreditna kartica ima niži kreditni limit što je zapravo plus. Studenta uvodi u svijet kredita, istovremeno ograničavajući mogućnost da dobije preveliki račun. Dodatni bonus studentske kreditne kartice je što pomaže u izgradnji potrebne kreditne sposobnosti koja je važna u današnjem svijetu. Naravno, student mora održavati račun kreditne kartice u skladu s odredbama i uvjetima društva koje ga izdaje.

Dostupne su kreditne kartice zrakoplovnih kompanija. Ali ako želite putovati s više od jedne zrakoplovne kompanije, možda bi vam više odgovarala nagradna kreditna kartica koja nudi bonus bodove za putovanje. Prednost nagradne kartice bila bi da vlasnik ima izbor kako potrošiti te bonus bodove. Osim zračnih milja, dodatni izbori uključuju povrat gotovine, odabranu robu, zabavu i poklon bonove.

Ako već imate više kreditnih kartica kojima plaćate minimalni saldo i naplaćuju kamatu veću od 0% godišnje, razmislite o kreditnoj kartici za prijenos salda. Uz uvodnu godišnju kamatnu stopu od 0%, mogli biste imati od šest do osamnaest mjeseci da otplatite svoj dug bez kamata.

Čak i ako već imate lošu kreditnu sposobnost, još uvijek postoje mogućnosti kreditne kartice za koju možete podnijeti zahtjev i čak dobiti trenutno odobrenje. Kreditna kartica za ljude s lošom kreditnom sposobnošću ima višu kamatnu stopu od kartica za bolji kredit. Međutim, možete izbjeći te veće naknade ako svaki mjesec plaćate saldo. Nakon što ste uspjeli obnoviti svoj kredit, možete razgovarati s izdavateljem i dobiti nižu kamatnu stopu ili ponovno podnijeti zahtjev za kreditnu karticu s nižom kamatom.

Dostupne su dvije dodatne kartice za osobe s lošom kreditnom sposobnošću ili za osobe koje zapravo ne žele dugovati na kreditnoj kartici, ali im je kartica potrebna radi lakšeg naručivanja robe telefonom ili putem interneta. To su prepaid kreditne kartice i debitne kartice.

Ove dvije vrste kartica mogu se dobiti ispunjavanjem jednostavnog zahtjeva i uplatom određenog depozita. Rade kao obične kreditne kartice i prihvaćaju se na svim bankomatima, dajući vam potpuni pristup raspoloživim sredstvima.

Šminka za mladenke

Savršena svadbena šminka za dan vašeg vjenčanja Važno je da vaša šminka izgleda apsolutno najbolje za dan vašeg vjenčanja. Planirate

Kako obojiti stidne dlake

Nedavno su žene postale svjesne stanja svojih stidnih dlaka. Od brazilske depilacije do oblikovanja stidnih dlačica i brijanja, žene se